ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.12.2018 | 22:55

Πάντα κάτι λείπει

Βρήκα δουλειά, αυτό που πάντα ήθελα, αυτό που πάντα μου έλειπε και που με είχε φέρει στα όρια για λήψη φαρμακευτικής αγωγής. Πλέον βρίσκω λεφτά μέχρι και στον δρόμο πεταμένα.Ναι, η τύχη μου άλλαξε.Ψωνιζω και το χαίρομαι. Αγοράζω ο,τι θέλω. Όμως εδώ δεν έχω κανέναν.Ουτε συγγενή ούτε φίλο.Μονο λιγους γνωστους.Συντομα θα επιστρέψω για διακοπές στο πατρικό μου, όμως και εκεί φοβάμαι πως θα επιστρέψουν όλες οι πρότερες άσχημες αναμνήσεις. Κάθομαι μέσα και ακούω έξω φωνές από παρέες.Μενω και στο πιο κεντρικό σημειο.Μιλανε, γελάνε...Και εγώ εδώ μόνη.Ομως πιο πολύ με ενοχλεί που ξέρω ότι πιθανόν να είναι και αυτός κάπου εκεί έξω παρέα με την κοπέλα του διασκεδαζοντας.Και παρόλ'αυτα συνεχίζει να με κοιτάζει.Ενω πλεον ξερει οτι τα ξερω ολα.Ενω με εβγαλε τρελη και τα παρουσιασε ολα ως πλακα.Το βλέπω πως με θέλει, το βλέμμα μιλάει, κάθε φορά που με βλέπει, ομως προφανώς θέλει αυτή πιο πολύ. Το κατάπια και προχωρώ.Δεν μπορώ να μιλήσω ντόμπρα αν ο ίδιος δε θέλει να είναι ντόμπρος με τον εαυτό του. Εγώ πάλι παραμένω σε μια σχέση εδώ και 9 χρόνια, είμαστε πλέον σε απόσταση και σε μια απέραντη ρουτίνα...Με αγαπάει όμως με έχει δεδομένη. Βαριεται να πει και ενα μου λειπεις. Λεει πως αυτα εννοουνται...Ισως να πρεπει να χωρίσω και να βρω κάποιον εδώ. Ίσως να φταίει που είμαι μαζί του από τα 18.Δεν ξερω τι μου φταίει ούτε πόσο μπορώ να αντέξω έτσι... Πιστη Πηνελόπη κατηντησα και άρχισα να βαριέμαι.Θελω να ζήσω.
1
 
 
 
 
σχόλια
Λυπάμαι που νιώθεις μόνη σου, αλλά δεν μπορείς να μιλάς για ντομπροσύνη όταν και εσένα παίζει και μάλιστα πολύ το ματάκι σου. Ισως τωρα που δεν εχεις παρέες να πιαστείς σου φαίνεται πολύ δυσκολο να τον αφησεις, αλλα θεωρώ ότι πρέπει να κάνεις ενα restart. Σκεψου εχεις ηδη μια δουλεια που πολλοι δεν έχουν..!
Scroll to top icon