ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.12.2018 | 19:55

Οι γονείς μου!!

Νιώθω πολυ άσχημα για τους γονείς μου ώρες ώρες. Για να μην παρεξηγηθώ είναι απ τους γονείς που λέμε «μου τα δωσαν όλα». Και δεν εννοω απαραίτητα υλικά αγαθά. Είναι απ τους γονείς που δεν κρατάνε γι αυτούς, ώστε να έχω εγώ, είναι απ τους γονείς που για να με δουν χαρούμενη είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα.Το πρόβλημα είναι πως νιώθω πολυ άσχημα ωντας φοιτήτρια σε άλλη πόλη κ έχοντας πολλά έξοδα. Ξέρω πολυ καλά πως δεν έχουν πολλά χρήματα και πως ζορίζονται υπερβολικά παρόλα αυτά προσπαθούν να μην μου το δείχνουν.Δεν έχουν παραπονεθεί για λεφτά ποτέ μπροστά μου καθώς δεν είμαι κι εγώ παιδί που ξοδεύω αλόγιστα, και όσες φορές το συζητάω με τη μαμα μου μου λέει να μην ασχολούμαι εγώ με αυτά να μην τα σκέφτομαι και πως τα οικονομικά δεν είναι δίκη μου δουλειά, να κοιτάξω να περνάω εγώ καλά...κλππολλές φορές τους λυπάμαι άπειρα που τους βλέπω να «σκιζονται» για να έχω τα πάντα ενώ γνωρίζω ποσό πολυ ζορίζονται. Τους αγαπάω και τους θαυμάζω τόσο πολυ και ντρέπομαι που λέω ποσό πολυ τους «λυπάμαι» που κάποια πράγματα στη ζωή τους πήγαν στραβα και έχουν φτάσει σε αυτό το σημειο(από οικονομικής πλευράς).Συγγνώμη για το σεντόνι απλά ένιωθα πως ήθελα κάπου να το πω:)
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για το γονιό από την πρόοδο του παιδιού του. Το παράδειγμα τους είναι ότι πιο πολύτιμο θα κουβαλάς πάντα μέσα σου κ όταν θα έρθει η ώρα θα το μιμηθείς όταν κανεις τη δίκη σου οικογένεια στο μέλλον.
Και εγώ έτσι νιώθω συνέχεια και ας μην σπουδάζω σε άλλη πόλη... Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους αγαπάμε και να προσπαθήσουμε σιγά σιγά να σταθούμε στα πόδια μας ώστε να νιώσουν ότι έπιασε τόπο η προσπάθεια τους!
Scroll to top icon