ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2018 | 12:44

Γάμος

Έχω γνωρίσει κάποιον , είμαστε κ οι δυο σς ηλικία γαμου, ειμαστε ηδη πάνω απο 35, έχουμε ομως διαφορετικές απόψεις, εκείνος θελει πρώτα να κάνει παιδί κ μετά να παντρευτεί αλλιως δεν υπάρχει λόγος να το κάνει,θα συμβιώσει απλά χωρις γάμο,εγώ θέλω πρώτα να παντρευτω κ μετα να κανω παιδί εκτός κ αν μεινω έγκυος πριν..λιγο εκβιαστιακό μου φαίνεται αυτό,δηλαδή να με δοκιμάσει αν μπορώ να κάνω παιδιά κ μετα να με αφήσει..δεν παει έτσι κ αυτό είναι σημαντικό γ την πορεία της σχέσης μας..
5
 
 
 
 
σχόλια
Το "να με δοκιμάσει αν μπορώ να κάνω παιδί" είναι δίκη σου σκέψη ´η το διετύπωσε εκείνος;Επειδή υποψιάζομαι ότι βλέπει τον γάμο ως συμβόλαιο από το οποίο θέλει να μπορεί θεωρητικά να αποχωρήσει εφόσον δεν υπάρχει ανώτερα βία. Δεν είναι απαραίτητα κακό.ηπως φοβάται για άλλους λόγους; (πχ μεγάλη περιουσία στην οποία κατόπιν ως σύζυγος μπορείς να εγείρει σ δικαιώματα;)
Το ότι δεν ταυτίζονται οι απόψεις σας σε αυτό το θέμα είναι το κακό της υπόθεσης.Η συγκεκριμένη διαφωνία δείχνει όχι μόνο διαφορετικά μυαλά αλλά και έλλειψη εμπιστοσύνης και από τις δύο μεριές. Είναι εκβιαστικό εκ μέρους του γιατί εσύ θα είσαι η εγκυμονούσα της υπόθεσης οχι εκείνος . Έναν άνθρωπο πρέπει να τον θες χωρίς εκβιασμούς και τελεσίγραφα. Εσείς αυτό δεν το έχετε αυτό.Δειχνετε ήδη εξαπατημένοι του τύπου αν δεν κάνεις αυτό δεν σου δίνω καραμελιτσα.Αν θέλετε να έχετε μέλλον μαζί αφήστε τα αυτα τα παιδιάστικα και δραστε σαν ενήλικες.
Να σε δοκιμάσει; Αυτοκίνητο είσαι; Θες να παντρευτείς τέτοιον άνθρωπο;Έχε υπόψη πάντως, ότι η τελετή και η βέρα δεν σημαίνουν κάτι. Αληθινός γάμος είναι να γίνει το εγώ κι εσύ εμείς.
Έτσι σκέφτεστε μερικές, περνάνε τα χρόνια και καταλήγετε στο ράφι. Υπάρχει λόγος να παντρευτείς, αν δεν υπάρχουν παιδιά; Σκοπός είναι να χτίσεις μια όμορφη σχέση και να περνάτε αμφότεροι καλά.
Scroll to top icon