ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2018 | 19:55

Θέλω απλά να μη με νοιάζει.

Γειά σας!Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, οι οποίες θα σας έκαναν να βαρεθείτε, απλά θέλω να μοιραστώ μαζι σας το εξής. Σαν άνθρωπος που πάντα ενδιαφέρεται για φίλους, συντρόφους, δουλειά, οικογένεια κτλ, νοιάζεται για τα πάντα, σκέφτεται πολύ τα πάντα, από το μέλλον στα επαγγελματικά μέχρι την πορεία μιας σχέσης, υπεραναλυει, κάνει σχέδια με ανθρώπους που προφανώς δεν συμμερίζονται τον τρόπο σκέψης του και πολλά άλλα... θέλω να πω πως αυτήν την στιγμή, θέλω να γίνει κάτι και απλά να μη με νοιάζει τίποτα! Να αποκτήσουν όλα μηδενική σημασία, να γελάσω με όλα και να τα βάλω στο mute.Ζηλεύω όλους εκείνους που έχουν αυτήν την συγκλονιστικη ικανότητα να τα γράφουν όλα στα παλιά τους τα παπούτσια, αυτούς που ζουν στον κόσμο τους, τους πολύ αισιοδοξους και αυτούς που δεν νοιάζονται για τίποτα, πολλές φορές ουτε καν για την πάρτη τους (γιατι προφανώς υπάρχουν άτομα σαν εμένα που νοιάζονται για αυτούς).Καλο βράδυ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Νιώθεις ότι συμβιβαζεσαι και σε κούρασε αυτό. Θα ήθελες να ζήσεις πιο ανέμελα χωρίς πρέπει και ευθύνες. Αυτό εννοείς;Αν είναι έτσι η κατάσταση χρειάζεσαι χρόνο να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, με παρέα που σε καταλαβαίνει ή μόνος. Ίσως βοηθήσει να πας ένα ταξιδακι κάπου για λίγο αν φυσικα μπορείς , να χαλαρώσεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon