ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2019 | 00:49

Είμαι στεναψωρηνεβξ

Μια διπλή προδοσία πριν από τέσσερα χρόνια με έκαναν να αναθεωρήσω πάρα πολλά πράγματα μέσα μου, γύρω μου και ενώ προσπάθησα πάρα πολύ να μην το βάλω κάτω,έφτασα για ένα διάστημα στο σημειο να χάσω την εμπιστοσύνη μου στους ανθρώπους και μετά στον εαυτό μου. Μετά από όλο αυτό ξαναήρθα σε επαφή με το μέσα μου και τουλάχιστον δεν αισθάνομαι λύπη. Αυτό που με εμποδίζει πλεον στην καθημερινό τη τα μου είναι πως όταν είμαι με κόσμο κάνω αρνητικές σκέψεις και με πιάνει τρέμουλο. Ανεβαίνουν οι παλμοί και παραλυω ή μια άλλη φορά ένιωσα πως θα λυποθυμησω.Οι αρνητικές σκέψεις είναι πως δεν νοιώθω αρκετή.Πώς δεν μπορώ να υποστηρίξω τον εαυτό μου αν χρειαστεί και νοιώθω πως δεν έχω αυτοπεποιθηση.Εχω χάσει με λίγα λόγια τον αυθορμητισμό μου με τους ανθρώπους. Ξερω πως κατά βάθος μπορώ να με υποστήριξω,μια χαρά απόψεις έχω και δεν το παθαίνω πάντα αλλά πολλές φορές και με δυσκολεύει αλλά και με στεναχωρεί.Οταν το παθαίνω αυτό θελω να απομακρωνθω και με πιάνει θλίψη και παραίτηση.Γιατί δεν μπορώ να το απόβαλλω και να είμαι όπως και πριν;Είμαι μόνο 29 και είναι άδικο να μην μπορώ να απολαύσω όπως πριν την κάθε στιγμή.
1
 
 
 
 
σχόλια
Διπλή προδοσία?? Είναι λίγο γενικό. Έγινε σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί να επηρεάζεσαι στην καθημερινότητα? Γύρω σου υπάρχουν προβληματισμένοι άνθρωποι σαν εσένα και όχι άγγελοι. Κατάθλιψη περνάς. Μην το κάνεις μόνη. Βρες ένα φίλο. Ή ένα ψυχολόγο. Δεν είναι ταμπού. Μην χάνεις τα ωραιότερα χρόνια σου μπερδεμένη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon