ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2019 | 12:17

να κανω κινηση ?

Βγαίνω με ενα αγορι που γνωρισα στην δουλεια η μητερα του δουλευει στην ιδια επιχειρηση με εμενα ..και ο γιος της ερχοταν καθημερινα στην δουλεια και μου ειπε αν ηθελα να βγουμε να γνωριστουμε , να κανουμε παρεα ..βγηκαμε μεχρι στιγμης πολλες φορες τον ξερω 3 μηνες μου ειπε καποια πραγματα προσωπικα του και τα εχασα .. ειναι 34 χρονων και εχει 6 χρονια να κανει σχεση και πολλες ερωτικες επαφες δεν ειχε... ειχε μια σχεση 3 χρονια σοβαρη αλλα τον απατησε η κοπελα του με τον φιλο του και χωρισαν.. Εγω απορησα που μου τα ειπε ολα γιατι ηταν κατι πολυ προσωπικο... Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι που ειναι πολυ ντροπαλος και μου το ειπε....λεει αν θελει μια κοπελα δεν κανει κινηση γιατι νρεπεται μην τον αποριψη και περιμενη απο εκεινη να κανει την κινηση .. σκεφτηκα λες να ενδιαφερεται και να μην κανει κινηση γιατι ντρεπεται οπως λεει? βεβαια με αγγιζει στα μαλλια λεει του αρεσει να με πειραζει και τον αφηνω..Τωρα δεν στελνει και πολλα μηνυματα αλλα με περνει τηλεφωνο και βγαινουμε συχνα δεν μπορω να καταλαβω αν ενδιαφερεται η οχι σκεφτομαι να κανω κινηση αλλα αν κανω πως να του δειξω οτι μου αρεσει ? και αυτος τοση ντροπη φοβαμαι μην παρεξήγηση και καμια κινηση μου... Εσείς τη συμβουλή μου δίνεται??
2
 
 
 
 
σχόλια
Εννοειται πως θα κανεις κινηση!Πιστευω και γι'αυτο σου ανοιχτηκε, για να ξερεις τι παιζει με τον χαρακτηρα του κλπ., οποτε αν υπαρχει ενδιαφερον, να του το δειξεις καπως (ωστε να ξερει οτι υπαρχει ανταποκριση)Για μενα, ναι, κανε την κινηση σου, σιγα σιγα καθε φορα, δεν βιαζεστε αλλωστε.
Scroll to top icon