ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2019 | 19:37

Ποιος είναι πιο μόνος;

Διαβάζεις την ενότητα 'σε αναζητώ' και τις πιο πολλές φορές γράφουν άντρες που ψάχνουν γυναίκα.Ενώ γυναίκα να ψάχνει άντρα το βλέπεις πολύ πιο σπάνια.Το ίδιο και στα διάφορα social media,πόσες προτάσεις έχουν οι γυναίκες για εξόδους και ραντεβού και πόσες (δεν έχουμε) εμεις.Νομίζω πως τα δύο φύλα αντιλαμβάνονται αλλιώς τη μοναξιά.Οι μεν άντρες είναι μόνοι γιατί δεν μπορούν να γνωρίσουν καμία,οι δε γυναίκες είναι μόνες γιατί απορρίπτουν ή δεν δίνουν σημασία σ'αυτούς που τις κοιτάνε ή τις φλερτάρουν.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ναι τώρα το βρήκες και μας ισοπέδωσες εμάς τις γυναίκες! Έχεις σκεφτεί ότι πολλές από εμάς απλά δεν ασχολούμαστε με ιντερτενικές αναζητήσεις γιατί δεν πιστεύουμε ότι θα βρούμε με αυτόν το τρόπο σύντροφο σωστό; Έχεις σκεφτεί μήπως υπάρχουν κοπέλες αξιόλογες και μόνες επειδή δεν έχουν κύκλο γνωριμιών για να γνωρίσουν κάποιον αν και είναι εμφανίσιμες από πάνω; Και είναι τελείως λάθος να πιστεύεις πως οι γυναίκες όλες έχουν προτάσεις από άντρες και απορρίπτουν. Υπάρχουν ναι και αυτές οι ξινές και σνομπ, αλλά υπάρχουν και άλλες που απλά δεν τυχαίνει να τις συναντήσεις. Μπορεί απλά να μην είναι έτοιμες για κάτι καινούργιο και να θέλουν να γίνουν πρώτα καλά μέσα τους. Υπολογίζουν και τους άλλους ότι έχουν καρδιά και συναισθήματα. Και να σου πω κάτι πολύ λιτό; Μπορεί εσύ να είσαι στο βορρά και η άλλη στο νότο. Τη βλέπεις; Όχι. Δεν είστε και στο ίδιο μέρος για να δημιουργηθεί συνάντηση. Και κάποια να ενδιαφερθεί, αν βλέπει μόνο Αθήνα και είναι κάπου άσχετα δεν τη τραβάει να σου απαντήσει. Οι γενικεύσεις πάντα με αναστατώνουν.
Κάποια στιγμή, είχα μία διαδικτυακή συζήτηση με μία γυναίκα άνω των 50 τώρα. Μου είχε πει ότι σε ένα διάστημα 10 ετών είχε βγει 500 (!) ραντεβού με άντρες που γνώρισε μέσω διαδικτύου. Αυτό το νούμερο αντιστοιχεί σε 1 ραντεβού εβδομαδιαίως κατά μέσο όρο. Παρά ταύτα, εξακολουθούσε να είναι μόνη. Στατιστικά να το πάει κάποιος, το να γνωρίζεις 500 ανθρώπους, 2% αυτών θα είναι ''αξιόλογοι'', δεν μπορεί όλοι να ήταν τελειωμένοι τρισάθλιοι για τα μπάζα.
Scroll to top icon