ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2019 | 11:37

Σημερα λεω να βγω απο την φυλακη μου για την καινουρια χρονια. Για αλλη μια φορα παλι απο την αρχη...

Δεν εχω βγει απο το μικρο διαμερισμα που μενω απο τοτε που αλλαξε ο χρονος( ουτε το εχω συνειδητοποιησει την αλλαγη) ημερες λογω βροχης, κρυολογηματος,αλλα και μεγαλης στεναχωριας. Ηθελα να περασω ομορφες γιορτες αλλα κατι αναπαντεχο με λυγισε. Σαν σημερα θυμαμαι που ελεγε η γιαγια μου οτι με το παλαιο ημερολογιο ειναι Χριστουγεννα! Σαν ομορφο κινητρο μου ακουγεται !!! Δεν πειραζει λοιπον , θα φτιαξω τωρα γλυκα και δεν θα ξεστολισω το ελατο σημερα, θα το αφησω για δυο εβδομαδες ακομα ή και παραπανω. Αυτο μου εκανε παρεα και τα γατακια μου. Νιωθω μια ματαιωση και ενα μουδιασμα στην ψυχη μου , αλλα καθε φορα που βγαινω εξω με χαροποιει ακομα και κατι απλο οπως ενα λουλουδακι, ενα συννεφο με ομορφο σχεδιο, ενα ηλιοβασιλεμα απο το βουνο στον Υμηττο και μετα τα ζωγραφιζω :) Ξερω οτι μπορω να γινω καλα αφου δεν γεννηθηκα με καταθλιψη. Κουραστικα ομως να χτιζω κατι με πολυ κοπο και την τελευταια στιγμη να μου το γκρεμιζουν και δως του παλι απο την αρχη...Ενας ομορφος πινακας που τον κομματιαζουν και τελευταια στιγμη τρεχω να βρω πινελα και λαδομπογιες...Αυτο συνεβαινε παντα και δεν εχω δυναμεις. Ευχομαι σημερα που θα βγω μια βολτα να συνελθω να παρω απο κατι δυναμη . Πιστευω ακομα στα θαυματα Για να δουμε :)
1
 
 
 
 
σχόλια
Eιναι σαν θηριο..... Το χτυπας το χτυπας και δεν καταλαβαινει τιποτα..... καποια στιγμη θα το βρεις αδυναμο αυτο το θηριο και θα το βρεις επειδη εχεις ψαξει και εχεις δει που μπορεις να το χτυπησεις...... Βγες εξω,βρες χομπι, παρε το φαρμακα /ελαια που σου εχει πει ο ειδικος γιατρος σου..... ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ;;; ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΕΙΣ..... ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΜΗΝ ΠΑΣ ΕΞΩ, ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ.... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΡΑΒΑ ΚΟΝΤΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.... ΓΡΑΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ, Π.Χ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ, ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ, ΠΕΜΤΗ ΣΙΝΕΜΑ..... ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ..... ΚΑΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΖΩΗ!!! ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!
Scroll to top icon