ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2019 | 22:31

.

Επελεξα να κανω μια συζητηση με την πρωην μου σχετικα με την υγεια της, που πριν καν τη κανουμε ηξερα οτι θα ξενερωσει με τη σχεση μας. Ηξερα οτι αν γινει αυτη η συζητηση, η σχεση μας δεν θα κρατησει αν και την αγαπουσα με ολη μου την ψυχη. Ομως ηξερα οτι επρεπε να γινει, για να γινει καλα. Κια πηρα την επιλογη να της μιλησω. Μετα απο λιγο καιρο χωρισαμε αλλα η κοπελα πηγε στο γιατρο και εγινε καλα.Σκεφτομαι εντονα αυτο το διαστημα αυτο το σταυρδρομι. Αν δεν ειχα ακουσει τον κριτη στο κεφαλι μου,ειμαι σιγουρος οτι θα μασταν μαζι. Δεν ξερω αν θα ξαναεπελεγα να πραξω ομως ετσι. Την εχασα γιατι επελεξα να κανω αυτο που θεωρουσα οτι ηταν καλυτερο για εκεινη ομως το μετανιωνω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είχες να πάρεις μια δυσκολη απόφαση κ έπραξες το σωστό, γτ δεν την ξαναπροσεγγισεις όχι ερωτικα αλλά φιλικά κ να της εξηγήσεις τα κίνητρα σου. Δεν έχεις να χάσεις τπτ.
Νομίζω πως από αυτά που γράφει η κοπέλα βρισκόταν σε άρνηση σε σχέση με ένα ζήτημα υγείας. Όταν λοιπόν της μίλησε αυτή πρέπει να θύμωσε και να τον απομάκρυνε από τη ζωή της. Όπως και να έχει όμως , μην το μετανιώνεις εξομολογούμενε. Τώρα είναι καλα. Αν δεν της μιλουσες πιθανόν να μην ήταν. Μπορείς να την ξαναπροσεγγισεις. Μερικές φορές οφείλουμε να πρέπει να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για τον άλλον και να ρίχνουμε εμάς. Δεν είναι κακό. Τώρα μιλάς με δεδομένο ότι είναι υγιεις, αν δεν ήταν όμως δεν θα μπορούσες να κάνεις αυτή την σκέψη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon