ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2019 | 23:46

.....

Είναι νιόπαντρος. Όταν τον γνώρισα είχε ένα χρόνο σχέση. Μετά από έξι χρόνια παντρεύτηκαν. Έχουμε μια επικοινωνία. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό. Πότε χανόμαστε, πότε βρισκόμαστε. Όποτε μιλήσουμε θα πούμε τα πάντα όμως. Λένε κάποιοι ότι δεν υπάρχει φιλία σε άντρα και γυναίκα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει και μένα. Σκέφτομαι μήπως είμαι ερωτευμένη και δεν θέλω να το παραδεχτώ. Όχι δεν είμαι. Είναι άπιστος. Δεν τον θέλω. Έχουμε όμως άψογη επικοινωνία.
4
 
 
 
 
σχόλια
Από πού να αρχίσω. Λες δεν υπάρχει τίποτε το ερωτικό, εγώ θα απαντήσω... ακόμα. Κάνει μπαμ οτι είσαι τσιμπημένη κι οτι εκείνος έχει βαλθεί να σε ρίξει. Δεν είναι φιλία αυτή, είναι ένας γελοίος που κοροϊδεύει τη γυναίκα του και χρησιμοποιεί τις εξομολογήσεις της απιστίας του για να χτίσει μια συναισθηματική σχέση μαζί σου, η οποία θα σε καταστήσει ευάλωτη απέναντί του. Φαίνεται οτι με τη λογική δεν τον εκτιμάς κι οτι εκείνος δεν είναι ικανός να διατηρεί αληθινές σχέσεις με καθαρό πρόσωπο, άρα... κάποια σκοπιμότητα εξυπηρετείτε και οι δύο με το νταραβέρι σας. Για αναρωτήσου κι εσύ. Τι μάστιγα κι αυτή βρε παιδιά να πιστεύετε οτι η φιλία είναι μόνο να μοιράζεστε όλα τα μυστικά σας με τον άλλον ή μόνο να έχεις κάποιον να σε βοηθήσει τη δύσκολη στιγμή. Είναι πολλά πράγματα που λειτουργούν συνδυαστικά και που καμιά φορά δεν τα βρίσκεις μοναχά σε ένα άτομο. Πχ δεν σημαίνει οτι αν βρεις έμπιστο άτομο να πεις 5 κουβέντες αυτομάτως είναι φίλος σου. Μπορεί να μην τα πει πουθενά μεν, αλλά να μη σε έχει σε υπόληψη δε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη σχέση σας. Ή μπορεί να σε βοηθήσει όταν έχεις κάποιο πρόβλημα, αλλά να το κάνει γιατί περιμένει αντάλλαγμα κτλ.
Scroll to top icon