ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2019 | 09:32

Γιατί πάλι;

Τον είδα πάλι στον ύπνο μου και τον ένιωθα τον πόνο. Δεν ήταν όμορφο όνειρο, τουναντίον, ήταν άσχημο και τόσο κοντά με την πραγματικότητα που προσπαθώ να ξεχάσω. Μάλλον κάπως πρέπει να βρω τρόπο να το λύσω όλο αυτό μέσα μου για να πάψει να με θλίβει. Πώς όμως; Δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω. Ίσως πρέπει να πάψω να προσποιούμαι ότι είμαι καλά. Ότι είμαι εντάξει. Δεν είμαι καλά. Κάποια πράγματα πειράζουν βαθιά και δεν χρειάζεται να απολογηθώ σε κανέναν για όσα νιώθω και για το αν έχουν σχέση με όσα έπρεπε να νιώθω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πες οτι νιωθεις οπως το νιωθεις /// παρτον τηλεφωνο πες του τα και απο τη συμπεριφορα του η που θα ξενερωσεις και θα σου φυγει η απλα θα σου φυγει η απορια..... μη κολας!!!
Σωστά, μην πιέζεις τον εαυτό σου. Άσε τον ελεύθερο να νιώσει. Ό, τι κι αν είναι αυτό. Όσο βαθιά κι αν πονάει. Στα όνειρα βγαίνουν τα καταπιεσμένα συναισθήματα, οπότε ναι , είπες μόνη σου τη λύση στο πρόβλημά σου.
Scroll to top icon