ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2019 | 17:27

Εκθεση

Παιδια έγραψα έκθεση στο σχολείο Δεν πάω φροντιστήριο Πήρα 17 στο προηγούμενο πριν δύο μήνες Πήρα 17.6Πως με βλέπεις για πανελλήνιες ?
2
 
 
 
 
σχόλια
Δίνοντας πέρυσι πανελλήνιες κατάλαβα τρία πράγματα όσο αναφορά το μάθημα της έκθεσης:1)Οι εξεταστές διορθώνουν υποκειμενικά αντί για αντικειμενικά που θα έπρεπε.2) Η τύχη ως παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο διότι πολύ απλά δεν ξέρεις τι θέμα θα σου τύχει.3) Μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία στους βαθμούς διότι στο τέλος μπορεί να δεις ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με τους βαθμούς που έβλεπες κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς. Συμβουλή μου δώσε βάση στις ασκήσεις οι οποίες θα σου δώσουν σίγουρες μονάδες.Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο!!!
Κράτα μικρό καλάθι, δε θέλω να σε απογοητεύσω σε καμία περίπτωση γιατί αυτοί οι βαθμοί είναι πολύ καλοί. Αλλά δυστυχώς στη διόρθωση της έκθεσης στις πανελλήνιες είναι υποκειμενικοι αντί για αντικειμενικοί. Συνέχισε το διάβασμα! Σου στέλνω θετική ενέργεια και κουράγιο!
Scroll to top icon