ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2019 | 15:30

Αξίζει η συγγνώμη;

Καλησπέρα...τώρα τελευταία σκέφτομαι αρκετά συχνά το παρελθόν κ κάποιους ανθρώπους που ανήκουν πλέον μόνο εκεί από επιλογή μ(6 μήνες πριν περίπου). Ήταν ένα αγόρι που με ήθελε πάρα πολύ. Καθώς μιλούσαμε αρκετό καιρό είπε να το προχωρήσουμε σε σχέση...τότε εγώ τρόμαξα λίγο χωρίς να ξέρω τον λόγο! Κατά διαστήματα δεν μου άρεσε καθόλου η συμπεριφορά του κ του το εκαψα! Άργησε κ με κούρασε πάρα πολύ μέχρι να το καταλάβει. Για να ξεκολλήσει από πάνω μου είχα ως στόχο να τον κάνω να με μισήσει γιατί μου ασκούσε τεράστια πίεση κ ένιωθα να με έπνιγε! Για να μην τα πολυλογω μου έστειλε να μου ευχηθεί για το νέο έτος κ ανταποκρίθηκα κοφτά κ ευγενικά χωρίς να δώσω δικαιώματα ή οτιδήποτε άλλο! Από τότε όμως σκέφτομαι να του στείλω κ να ζητήσω ένα συγγνώμη για τον πόνο που του προκαλεσα... Την νιώθω την συγγνώμη για αυτό και θέλω να την πω τώρα που θα την εννοώ! Να το κάνω; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
1
 
 
 
 
σχόλια
Φιλενάδα μονο την παρτυ σου σκεφτεσαι. Μαλλον το κατάλαβε το "αγόρι" και την έκανε. Σε εχει απο μακρια και αγαπημένα. Για ένα χρόνια πολλα.Λες για την συμπεριφορα του αλλα και η δική σου λαθος ειναι . Τι παει να πει σου ζητησε να κανετε σχεση και τρομαξες? Ο Δράκουλας ειναι? Γιατι δεν του ειπες οχι? Οταν ενιωθες πνιγμένη γιατι δεν ζήταγες χωρο? Σχεση θελεις η Φακιρη?Αν δεν σου αρεσει καποιος του λες να απομακρυνθει. Αν τον κανεις να σε μισησει το κανεις για να εχεις λογο να απομακρυνθεις εσυ. Μηπως φοβοσουν τοτε που τρομαξες να ψαξεις μεσα σου τι ενιωθες γι αυτον? Να κανεις καποιον που δειχνει ενδιαφερον για σενα να σε μισησει ειναι πολυ ασχημη τακτικη (που την εμαθες αληθεια?). Με το μισος δεν ξεπερνας καποιον. Αντιθετα μπορει να οδηγησει σε ακραιες καταστασεις. Δεν τον σκεφτεσαι επειδη τον θυμηθηκες οταν σου εστειλε "καλη χρονια". Τον σκεφτεσαι επειδη ειδες οτι ειναι καλα. Για να σου στειλει χρονια πολλα σημαινει οτι δεν ποναει πια. Τουλαχιστον οχι τοσο πολυ ωστε να μην επικοινωνει μαζι σου...Δεν ξερω αν αξιζει συγνωμη αλλα μια κουβεντα σιγουρα, κι οχι απο τηλεφωνο που λεει και ο αλλος απο πανω.Απο το κειμενο παντως τον παρουσιαζεις σαν πεφτουλα και εσενα σαν καμια καταπιεσμενη χωριατοπουλα που δεν δινει δικαιωματα. Σιγουρα τιποτα απο τα δυο δεν ειναι αληθεια, αλλιως δεν θα ηθελες να του ζητησεις συγνωμη.Υ.Γ Απο εμπειρια παντως θα σου πω οτι με τετοια συμπεριφορα προσελκυεις τα μεγαλυτερα αρπακτικα.
Scroll to top icon