ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2019 | 06:41

6 μήνες μετά

Έχουν περάσει 6 μήνες απο τότε που μίλησα τελευταία φορά στον πρώην μου. Δεν τα είχαμε σπάσει καθόλου καλά. Να πω ειλικρινά οτι τον λάτρευα, όχι μονο ημουν ερωτευμένη, αλλά τον αγαπούσα πολύ, ήταν ο άνθρωπός μου. Εκείνος ξέρω πως στο ενδοιάμεσο τα έφτιαξε με άλλη κοπέλα, χώρισε, τώρα δε ξέρω τι κάνει. Εγώ είμαι μια χαρά, μη με παρεξηγήσετε. Δεν έχω κανει καποια σχεση πέρα απο χαζομαρίτσες, αλλά ειμαι γενικά οκ. Απλά όταν μενω μονη μου, τον θυμάμαι και με πονάει ακόμα. Πως σταματάς να αγαπάς κάποιον; Ήλπιζα μέχρι τώρα θα ειμαι εντελώς αδιάφορη, αλλά μου έχει αφήσει μεγάλο κενό. Πλέον δε νομιζω οτι θα μου φυγει ποτέ, απλα θα ειναι κατι που θα κουβαλαω. Και δε μου φαίνεται τόσο παράλογο αυτό. Δε ξέρω αν αγαπήσεις πραγματικά κάποιον αν μπορεις να σταματήσεις εντελώς. Πάντα θα τον νοιάζεσαι και θα τον σκέπτεσαι. Είναι λίγο σα να έχει πεθάνει : εξακολουθώ να αγαπώ αγαπημένα άτομα που έχασα. Νομίζω έτσι ειναι και μ'αυτόν.Ίσως μεχρι να ερθει καποιος να το αναπληρώσει. Αλλά μου φαινεται πολύς καιρός για να μη μου εχει φυγει εντελώς. Β.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ πάλι το βρίσκω φυσιολογικό. Όταν αγαπάς πολυ, και ιδίως όταν πρώτη φορά νιώθεις τόσο έντονα την αγάπη, είναι αρκετά δύσκολο να την ξεχάσεις. Την ξεχνάς όμως, μην ανησυχεις, καποτε θα έχει μείνει μια γλυκιά αναμνηση, δεν θα σε ποναει, για την ακρίβεια δεν θα σου δημιουργεί τίποτα, θα είναι απλα μια αναμνηση, όπως όλες. Αφού είσαι καλα, να μην ανησυχεις, τα ξεσπάσματα, ειδικά όταν μένεις μόνη σου είναι φυσιολογικά. Όταν περνάς καιρό με τον αλλον, είσαι σε σχέση, μοιράζεστε, συζητάτε, γίνεται μέρος της καθημερινότητας σου, και όταν φεύγει, μενει ένα κενό, σε άλλους μεγάλο, σε άλλους μικρο. Θα καλυφθεί όμως, μην ανησυχεις!
Scroll to top icon