ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.1.2019 | 14:53

.

Να θέλεις να τον δεις, να είναι το μόνο πραγμα που έχεις ανάγκη, απλα να τον αγκαλιάσεις ξανά, να τον φιλήσεις ξανά, να του μιλήσεις, και να ξέρεις ότι θα σε καταστρέψει ξανά όλο αυτό. Μετά από πολυ καιρό προσπάθειας να τον ξεπεράσω ίσως τα γκρεμίσω ολα, αλλά θα το τολμήσω, γιατί θέλω μια στιγμή μαζί του.
10
 
 
 
 
σχόλια
Όσο εμμένει κανείς στο παρελθόν, δεν ζει το παρόν και αμαυρώνει μόνος του το μέλλον. Από τη στιγμή που ξέρεις ότι αυτό που θέλεις θα σε καταστρέψει και πέφτεις στα ίδια ξανά, είσαι άξια της μοίρας σου. Προσωπικά όταν πληγώνομαι, η πόρτα κλείνει για πάντα και δεν επιστρέφω στη καταστροφή.
Αν πορεύεσαι με ότι θέλει η καρδιά δεν θα έχει καλό τέλος.. Πολλές φορές πρέπει να επιλέγουμε αυτό που πρέπει, και οχι αυτό που θελουμε, για δικό μας καλό. Μπορεί να σε κανει χαρούμενη, αλλά θα σε κανει μόνο εκείνες τις ώρες που θα είστε μαζί, και τώρα σκέψου αν αξιζει να διακινδυνέψεις την ψυχική σου υγεία για «λίγες ώρες».
Scroll to top icon