ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2019 | 02:26

Σιχαμένος

Τι βλέμμα που έχουν ορισμένοι... Πώς καρφώνονται που σε κοιτάνε σε ιδιαίτερα σημεία... Κοίταζε ο άλλος... Του λέω άντε προχώρα ρε άνθρωπε... Τέτοιο ξελίγωμα.. Σαν να μην έχει πάει ποτέ με γυναίκα, σαν να τον εχει χτυπήσει κατακούτελα... Ειδικά αυτόν μετάνιωσα που δεν τον έβρισα. Πόσο γλοιώδης... Σιχάθηκα που με κοίταζε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πραγματικά είναι να απορείς να διαβάζεις για άντρες που κοιτούν σαν ξελιγωμένοι τις γυναίκες ή άλλοι να τους μιλούν και χυδαία και να βλέπεις αντί να τους καταδικάζουμε να λέμε ''έλα μωρέ αν ήταν κανένας ωραίος σιγά μην έλεγες τέτοια''. Τέτοια ανοησία να υπάρχει στον κόσμο;; Αν το κάνανε στην γυναίκα σας , στην αδερφή σας όταν ήταν μόνη της στον δρόμο θα σας άρεσε ρε αντράκια του διαδικτύου;;; Για σοβαρευτείτε λίγο και μάθετε να ξεχωρίζετε το φλερτ με το χυδαίο πέσιμο. Και τα λέω εγώ που είμαι άντρας , όχι γυναίκα. Σεβόμαστε τις γυναίκες και δεν εκμεταλλευόμαστε το ότι είμαστε άντρες. Άλλωστε σε καμία γυναίκα δεν αρέσει το χυδαίο πέσιμο, μάθετέ το. Οι γυναίκες θέλουν σεβασμό.
Ας ήταν του γούστου σου και τότε δεν θα το πίστευες που ένας κούκλος σε κοίταξε.Εσένα που αντικειμενικά δεν είσαι κάποια όμορφη και τι μπορεί να θέλει ένας τέτοιος κούκλος όταν μπορεί να έχει οποία θέλει.
Όχι αυτή. Αυτός. Ο γλειωδης που τη κοίταζε.Απλά όπως λέει και ο φίλος nosgoth, αξίζει το εξής ερώτημα.Αν ήταν ο γιος του Κλιντ Ίστγουντ, και την κοίταζε έτσι, με παθιασμένο ύφος, θα της φαινόταν εξίσου γλειωδεις ή θα είχε γυρίσει σπίτι τρέχοντας να βγάλει το δονητη από το συρτάρι?
Scroll to top icon