ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2019 | 16:21

Μέχρι εδώ το Σκωτσεζικο ντουζ

Είναι μια κοπέλα η οποία μου έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για μένα. Τι μου κάνει όμως. Στην αρχή είναι πολύ δεκτικη απέναντι μου,με ψάχνει, με πιάνει όλο κουβέντα, είναι όλο υπονοούμενα κ ναζι, σταζει μέλι, γενικώς με κολλάει. Όταν όμως εγώ ενδιδω σε αυτά κ ανταποκρινομαι, βγάζει μια άλλη συμπεριφορά, πετάει κάτι απότομα, σα να μου δίνει άκυρο και με πληγώνει. Εγώ εξαιτίας αυτού λέω αστην δεν γουστάρει ή γουστάρει κ έχει τα θέματα της κ "μαζευομαι". Όταν όμως φερομαι έτσι αυτή το ξαναγυρναει στο πέσιμο κ στο ναζι κ μου την ξανά πέφτει. Εγώ ξανανταποκρινομαι κ μόλις συμβεί αυτό αυτή πάλι αλλάζει κ βγάζει πάλι ένα bitch Mode. Το έκανε αυτό 4-5 φορές κ εγώ καθε φορά αργουσα όλο κ περισσότερο να ανταποκριθω αλλά οπότε το έκανα αυτή τα ίδια. Σήμερα όμως ήταν κ το τελευταίο της. Πραγματικά με είχε ξένερωσει με τη συμπεριφορά της κ είχα πει αστην μην ασχολείσαι, με έκανε όμως τρελό πέσιμο πάλι κ ενώ τόσο καιρό δεν ένεδινα σήμερα το έκανα κ με τσακισε πάλι. Δεν ξανασχολουμαι όμως ειλικρινά ότι μα ότι κ αν κάνει. Είτε είναι ιδέα μου ότι με γουστάρει είτε έχει τα θέματα της, από μένα έχει τελειώσει αυτή η ιστορία μαζί της.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χρειάζεται να το παίρνεις κατάκαρδα και να πληγώνεσαι που λες. Δεν έχετε σχέση, δεν έχετε μιλήσει από κοντά. Δεν ξέρεις εν ολίγοις ποια είναι. Εδώ σχέση είχαμε και τα είδαμε μετά τα χάλια του άλλου και όντως πληγωθήκαμε. Απλά η κοπέλα παίζει και το βλέπει σαν παιχνίδι. Μην ασχοληθείς καθόλου.
Scroll to top icon