ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2019 | 17:25

Γνωμες

Να ρωτησω κατι? Οταν στελνετε ενα βιογραφικο σε καποια δουλεια που δεν εχει σχεση με το αντικειμενο σπουδων σας, γραφεται ΟΛΕΣ τις δουλειες που εχετε κανει η μονο αυτες που εχουν σχεση με την δουλεια για την οποια κανετε την αιτηση? Ρωταω γιατι προσωπικα εχω 5 χρονια που εχω τελειωσει τις σπουδες μου κ ολο αυτον τον καιρο εχω εργαστει σε διαφορες δουλειες. Τον τελευταιο εναμιση χρονο εργαζομαι σε μια δουλεια η οποια ειναι παρεμφερη με αυτην που θελω να κανω αιτηση. Τι με συμβουλευεται λοιπον στο βιογραφικο περα απο τις σπουδες και τις γνωσεις ξενων γλωσσων και υπολογιστων να γραψω ως επαγγελματικη εμπειρια ολες τις δουλειες που εχω κανει για να μην φαινεται οτι ειμαι τελειως ασχετη και εχω κανει μονο μια δουλεια στην ζωη μου η να γραψω αυτη την μια και μοναδικη που εχει σχεση με την δουλεια? Ελπιζω να καταλαβατε τι ρωταει ο ποιητης γιατι τα ειπα και λιγο μπερδεμενα.ΥΓ: η δουλεια που θελω να κανω την αιτηση προκειται για ξενοδοχειο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρταται ποσες δουλειες εχεις στο παρελθον.Εαν ειναι μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου βαλτες ολες. Εαν εχεις πολλες βαλε αυτες που πιστευεις με τον εναν ή τον αλλο τροπο σου δωσανε εκπαιδευση ή/και εμπειρια που εχει να κανει με τη νεα δουλεια.Πχ αν εχεις δουλεψει σε μπαρμπεραδικο ε δεν λεει να το βαλεις. Απο την αλλη αν εχεις δουλεψει κουζινα, ναι μεν δεν εχει σχεση, αλλα μπορεις να παιξεις μπαλα οτι αντεχεις μεγαλη πιεση, και να μπαλανταρεις διαφορα καθηκοντα.
Οι πολλες δουλειες δειχνουν γενικα ασταθεια κ μη ικανοτητα επιλογης προσανατολισμου, ασχετως αν ετσι ετυχαν τα πραγματα. Να αναφερθειτε στη δουλεια που ειναι παρεμφερή με αυτη που ενδιαφερεστε κ να επικεντρωθειτε σε οσα σας ξεχωρισαν. Καλη επιτυχια!
Scroll to top icon