ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2019 | 03:22

Είναι όλα στο μυαλό μου ?

Είμαι 19 χρόνων εδώ και 1.5 χρόνο έχω έρθει να σπουδάσω στην Αθήνα. Από μικρός ήμουν ντροπαλός και γενικά δεν έκανα εύκολα φίλους αλλά από τότε που ήρθα στην Αθήνα έχω χειροτερεύσει. Ακόμα φίλους δεν έχω κάνει και ειμαι 1.5 χρόνο στην σχολή. Φοβάμαι να πάω στην σχολή μου και όταν πάω για κάτι εργαστήρια( σε ομαδες) με πιάνει ένα άγχος αρχίζει να πονάει η κοιλιά μου να μου έρχεται τάση για εμετό να ιδρώνω και να στεγνώνει το στόμα μου από τοτε που έχεις γινει αυτό 3-4 από τις 10 φορές που πάω στην σχολή μου τον μήνα ( και τις άλλες φορές έχω ένα άγχος αλλά δεν εκδηλώνεται πάντα τόσο έντονα) έχω αρχίσει να νομίζω ότι ίσως χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη αλλά δεν ξέρω αν όντως το έχω ανάγκη και δεν είναι όλα στο κεφάλι μου και απλά είμαι ένα ντροπαλός άχρηστος άνθρωπος που φοβάται να αντιμετωπίσει την ζωή του.Δεν ξέρω αν όλο το κείμενο βγάζει νοημα. Δεν θα κάτσω να το ξαναδιαβάσω γιατί πάντα καταλήγω να τα διαγράφω όλα και απλα να λέω ότι είμαι καλά και όλα τα νομίζω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μ αυτά που περιγράφεις είναι σα να παθαίνεις κρίση πανικού. Νιώθεις ανασφάλεια; Μήπως πέρασες κάτι που σε έκλεισε στον εαυτό σου; Είναι καλή ιδέα ο ψυχολόγος θα σε βοηθήσει να δεις γιατί νιώθεις έτσι γι αρχή.
Δεν είστε απλώς ένας άχρηστος άνθρωπος. Το να βάλετε ταμπέλες στον εαυτό σας είναι το ευκολότερο. Δεν είναι, όμως, παραγωγικό και σίγουρα δε σας βοηθάει.Ναι, καλά έχετε σκεφτεί, είναι καιρός να ζητήσετε βοήθεια. Όχι γιατί απαραίτητα σας συμβαίνει κάτι ανυπέρβλητο. Καμιά φορά οι σκέψεις και τα συναισθήματα γίνονται κουβάρι κι ένας ειδικός βοηθά να βρούμε τους τρόπους για να το ξεμπλέξουμε.
Επειδη ειναι αρκετος καιρος αυτο που παρουσιαζεις και σε εμποδιζει και στη καθημερινοτητα σου, θα σου προτεινα να κανεις μια επισκεψη σιγα σιγα σε εναν ψυχολογο. Μαλλον σου σωματοποιειται το αγχος σου. Δεν ειμαι ειδικος. Παθουσα με αγχωδη διαταραχη κλπ ειμαι. Μην αφησεις τις σκεψεις αυτες να σε ριχνουν αλλο παντως , βρες τροπο να βοηθησεις τον εαυτο σου..Φιλιες δεν εκανε κανεις αμεσως στο Πανεπιστημιο..μην τρελαινεσαι.Ευχομαι ολα να πανε καλα!
Scroll to top icon