ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2019 | 02:49

Θέλω να ξαναβρω

Τον ήλιο μέσα μου αλλά είναι δύσκολο όταν περιτριγυριζομαι από σκοτάδια. Όποιος θυμώνει κατά βάθος ελπίζει. Όποιος δεν ελπίζει απλά λυπάται. Λυπάμαι που ποτέ δεν αισθάνθηκα επιθυμητή από εσάς πόσο μάλλον αγαπημένη. Λυπάμαι που όλες οι προσπάθειες επικοινωνίας μου έπεσαν στο κενό. Λυπάμαι που ούτε κι εγώ σας αγαπώ πια. Ποιος ξέρει; μπορεί να φταίω εγώ που είμαι ευαίσθητη. Πάω να λυπηθώ τώρα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα!!!Ποιος μάλωσε την εξομολογουμένη παρακαλώ? Κορίτσι μου βρες τις ισορροπίες σιγά σιγά μέσα σου και ανέβα!Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν και σταμάτα να λυπάσαι γιατί η λύπη φέρνει λύπη!Σήμερα ξημέρωσε άλλη ημέρα!Χαμογέλα στον εαυτό σου και πες του πως απο εδώ και πέρα θα πάνε όλα καλά και δεν θα ξανά αφήσεις τίποτα να σε ρίξει! Το ότι μπορεί να υπήρξαν κάποιες άσχημες στιγμές από όπουδήποτε δεν σημαίνει πως πάντα θα είναι έτσι! Πάμε αλλιώς τώρα λοιπόν!Να πας να χαρείς για να φέρνει η χαρά πάντα χαρά!!! :-* ❤️
Αταλάντη μου? Είπα εγώ για σένα? Εγώ γενικά μιλούσα για το ποιος την μάλωσε ούτως ώστε να μπει στην διαδικασία να γράψει αυτή την εξομολόγηση.Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά κορίτσι μου! Εγώ δεν έχω κάτι μαζί σου,εσύ έχεις κάτι με μένα?
Λοιπόν μικρή Αταλάντη,θα σε πιάσω και θα σε ραντίζω για ώρες με την σκόνη μου μπας και ηρεμήσεις λίγο και δεις πιο καθαρά κάποια πράγματα!Χύμα και σταράτα σου εξήγησα πως δεν έχει να κάνει με εσένα η ερώτηση μου στο εαν κάποιος/α την μάλωσε!!! Γενικά μιλούσα!Και το κενό ανάμεσα υπήρξε γιατί τελείωσα την ερώτηση μου και μετά της έλεγα της απόψεις μου!(Δεν πιστεύει σε νεράϊδες λέει....Το βράδυ θα πάω να την βρω στον ύπνο της και όταν ξυπνήσει,θα με δει και στον ξύπνιο της,να δω αντίδραση!)
Scroll to top icon