ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2019 | 13:13

Με αφορμή το φιλί που δεν άρεσε

Φιλήθηκα για πρώτη φορά με τον άνθρωπο που ερωτεύτηκα.Δεν ήξερα, δεν είχα ξαναφιλήσει ποτέ μου κανέναν. Εκείνος ήταν πιο έμπειρος, αλλά εγώ εκείνη την στιγμή δεν σκέφτηκα, πως το κάνει να το κάνω και 'γω για να βγει καλό. Δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο παρά μόνο ότι εκείνη την μοναδική στιγμή φιλιόμουν με τον άνθρωπο που με έκανε να νιώσω διαφορετικά. Ήταν μαγεία ακόμα και αν ήταν κάτι κατάδικο μου!Έπραξα όπως ένιωσα και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό τουλάχιστον από την μεριά μου.Τελικά δεν προχώρηρε η ιστορία λόγω πολλών καταστάσεων. Έτσι δεν μπορώ να σας πω την άποψή του αν το πρώτο μας φιλί ήταν χάλια,επειδή ήταν η πρώτη μου φορά. Νομίζω όμως από τις αντιδράσεις του,που διέκρινα ότι μάλλον ήταν καλό, ήταν η πρώτη φορά που τον έβλεπα να κοκκινίζει έτσι. Πιστεύω ότι αν προχωρούσε, ασχέτως που θα ήταν η πρώτη μου φορά θα ήταν έτσι μαγική και για τους δύο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για μένα δεν έχει σημασία ποια φορά είναι γιατί νομίζω ότι όταν κάτι το θέλουμε πολύ και όχι απλά για να το κάνουμε τότε το βλέπουμε τέλειο ακόμα και αν δεν είναι και αυτό ισχύει ταυτόχρονα και για τους δύο πιστεύω όταν τα συναισθήματα είναι αμοιβαία φυσικά.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εσείς ταιριάζετε κι εκείνος έβαλε μεράκι (κι εσυ τον ενθουσιασμό και την αθωότητα της πρωτάρας)Οι άλλοι ούτε ταίριαζαν, ούτε κάποιο μεράκι ή πάθος υπήρχε.
Scroll to top icon