ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2019 | 22:15

Σκέψεις στο κρεβατι μου..

Τα συναισθήματα μας λοιπόν για ένα άτομο αλλάζουν ανάλογα με τις καταστάσεις.. Το μόνο συναίσθημα που παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο είναι η αγάπη. Μπορεί λοιπόν να μην είμαστε πια μαζί, να τα καναμε θάλασσα οι δύο μας όμως νιώθω μια βαθιά αγάπη για σένα. Αυτό το συναίσθημα είναι που πληγώνει την καρδιά μου και κάθε φορά που το σκέφτομαι δακρύζω.. Είναι σαν ένας μικρός θάνατος αν το σκεφτείς..Υποχρεωνεσαι να μην ξαναμιλήσεις ποτε με ένα άτομο που αγαπάς.. Αξίζει άραγε να θυσιάζεις την αγάπη για συναισθήματα όπως ο έρωτας ο ενθουσιασμός και το καρδιοχτυπι..? Δεν ξέρω.. Ομως ξέρω ότι χωρίς αυτά θα ζήσω μια ζωή μουντη και άχαρη.. Χωρίς την αγάπη όμως μια ζωή κενή και ανούσια. Μπορεί να υπάρξει μια σχέση χωρίς να υπάρχει καθόλου ένα από τα δύο? Εσείς τι πιστεύετε για τον έρωτα και την αγάπη?
3
 
 
 
 
σχόλια
Σχέση χωρίς έρωτα μπορεί άνετα να υπάρξει. Για να 'μαι ειλικρινής, όσο μεγαλώνω και γίνομαι πιο κυνικός, νομίζω ότι οι περισσότερες μακροχρόνιες σχέσεις ανθρώπων ανω των 30 ανήκουν σ'αυτή την κατηγορία. Σχέση χωρίς αγάπη είναι πιο δύσκολο να κρατηθεί.
Scroll to top icon