ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2019 | 00:20

Αρχίζουν οι σεζόν...

Πλησιάζει η εποχή που πολλοί θα ξεκινήσουν τη σεζόν τους σε κάποιο νησί.Σχέσεις θα μπούνε σε δοκιμασία λόγο της απόστασης.Σχέσεις θα χαλάσουν λόγο μη εμπιστοσύνης.Άλλες σχέσεις θα δοκιμαστούν και θα κρατήσουν.Γονείς θα αγωνιούν για τα παιδιά τους και το αντίστροφο.Η εκμετάλλευση θα πέσει βροχή από τα "αφεντικά", ως συνήθως.Πειρασμοί θα κάνουν πολλούς να υποκύψουν σε απιστία, ενώ άλλοι θα καταλάβουν πως η αγάπη που έχουν μέσα τους είναι μεγαλύτερη από τον πειρασμό που έχουν απέναντι τους.Πάνω από όλα όμως... οι αγαπημένοι μας εξομολογητές θα μας πούνε τις εμπειρίες τους για τις μασέζ και τους μπαρίστα (ή και πιο αθώες ειδικότητες) που τους μοίρασαν κέρατο απλόχερα.Δίνω από τώρα κουράγιο και την αγάπη μου σε όλους αυτούς που θα πέσουν θύμα απιστίας, αλλά και τα έφσιμα μου σε όσους αντισταθούν στους πειρασμούς που θα συναντήσουν στα νησιά.
2
 
 
 
 
σχόλια
χαχαχχαχχαχα δεν ξέρω αν το είπες με τέτοια πρόθεση αλλά γέλασα διαβάζοντάς το.Σαν να προμηνύεις πόλεμο ένα πράγμα.Σχέσεις θα χαθούν, γονείς θα ανησυχούν για τα παιδιά τους, η εκμετάλλευση των ανωτέρων θα πέσει βροχή για τους στρατιώτες μας!Οκ κουράγιο, όλα στην ζωή είναι.
Scroll to top icon