ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2019 | 00:36

Ολομόναχη στον κοσμο

Εχω διαβάσει πολλές φορές να λένε, ειμαι μόνος/η, δεν εχω φιλους δεν εχω κανεναν κλπ. Ξερω και το νιωθω βαθιά στο πετσί μου οτι υπαρχουν εκει εξω πολλοί άνθρωποι, ολομοναχοι. Κ ας έχουν οικογένεια κ ανθρώπους γυρω τους ή κ φιλους. Μπορεις να μαραζωσεις απο τη μοναξιά, να σε σκοτώνει. Καθομαι τωρα εδω στο τραπέζι της κουζινας των γονιών μου, μονη μου και σκέφτομαι.. Δεν εχω ουτε εναν ανθρωπο να μιλήσω. Θα γράψω σε ξένους, να μου πουν μια κουβέντα. Ας ειναι κ άσχετη, να νιώσω όμως οτι κάποιος με "άκουσε" κ ανταποκρίθηκε. Το χω τοση αναγκη να συζητησω με καποιον. Φαντασου..
7
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι όπως έχουμε καταντήσει όλοι στην Ελλάδα του 2019 όλοι είναι με ένα τηλέφωνο στο χέρι και @#@#@ με το fb που έχουν και 3.000 φίλους να κουτσομπολεύουν για τα κλειδιά της αλέξαινας αλλά και πάλι μόνη είναι... Αυτό πώς εξηγείται ??? Εγώ νομίζω είναι απλό είναι δήθεν εναντίον δήθεν άρα το αποτέλεσμα είναι δήθεν κοινώς άσχετα τα σάπια εγώ τους , επί του θέματος ένα απλό κενό και τίποτα άλλο , και το κενό μεταφράζεται σε μοναξιά και πάει λέγοντας.
Κοιτα ομως.. Εισαι πρόθυμη να μιλησεις σ εναν τοσο ξένο ανθρωπο, που πραγματικα, πόσους "δικούς" μας έχουμε όλοι κ κανεις δεν ακούει ουσιαστικά. Για μενα ειναι θλιβερό.
Scroll to top icon