ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2019 | 15:17

Σ ευχαριστώ

Σ ευχαριστώ Dusman για τις πληροφορίες στην εξομολόγηση μου, με τίτλο "Επιμένει" . Έχω πολύ μικρή εμπειρία στο ερωτικό κομμάτι και με βοήθησες πολύ με την άποψη σου!Παρακαλώ να τη δημοσιεύσετε!
3
 
 
 
 
σχόλια
Άμα λέμε...Εν τω μεταξύ η "σωστή" πληροφόρηση σύμφωνα με την παρούσα δήλωση δόθηκε από το άτομο που δεν έχει δοκιμάσει ποτέ στη ζωή της πρωκτικό, ενώ η πληροφόρηση από το επανειλημένο βιωματικό κριτήριο σε βάθος χρόνου απορριπτεται!Αυτό τα λέει όλα. Οι εξομολογήσεις μπαίνουν για να λάβει ο εκάστοτε εξομολογούμενος τις απαντήσεις που έχει προδιαγράψει ότι θέλει να ακούσει. Τι στοίχημα ότι πάλι θα βρεθεί σε δίλημμα στην ερωτική της ζωή σε διάφορα θέματα στο κοντινό μέλλον;Δεν είναι θέμα απειρίας, όλοι ως άπειροι ξεκινάμε. Είναι θέμα αν ανοίγουμε τα αυτιά μας και μετά κρίνουμε.Εξομολογούμενη, αν δεν θες, δεν θες, με πίεση δεν γίνονται αυτά, με συναίνεση γίνονται. Σαφές ήταν. Δεν ανέφερες οτι σε πιέζει, αν σε πίεζε θα λάμβανες άλλη απάντηση. Το να προτείνει και να ξαναπροτείνει είναι μέσα στα πλαισια μιας σχέσης. Οι άνθρωποι άλλωστε αλλάζουν με το πέρασμα του χρόνου και την καλλιέργεια αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ή δεν αλλάζουν, κι αυτό δικαιωμά τους! Εστ´ το κρίνεις. Δικό σου το σώμα!Αλλά ανεξαρτήτως αυτων όλων, μην πιστεύεις ψευδοιατρικές μπούρδες. Όοοοοοολοι οι παθητικοί gay ακράτεια κοπράνων παθαίνουν; Σου ακούγεται λογικο;Αυτά. Δεν υπάρχει λόγος να αποδειχθουν τα αυταπόδεικτα.
Scroll to top icon