ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.2.2019 | 23:25

Είμαι ερωτευμένη

Είμαι παντρεμένη με τρία παιδιά κ ερωτευμένη με γυναίκα, δεν ξέρω τι να κάνω, δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου, τη σκέφτομαι συνέχεια! Κάποιες φορές λέω ότι θα της πω για να μου φύγει ένα βάρος αλλά δεν το τολμάω γιατί δεν ξέρω τι θα επακολουθηση . Μου έχει δείξει κ η ίδια ενδιαφέρον αλλά δεν είμαι σίγουρη αν όντως έχει αισθήματα για μένα. Ντρέπομαι πάρα πολύ να της μιλήσω γιατί είμαστε συνάδελφοι κ ερχόμαστε κάθε μέρα σε επαφή μέσω της δουλειάς
3
 
 
 
 
σχόλια
Δύσκολη περίπτωση περιγράφεις. Δεν θα μπω στη διαδικασία να το χαρακτηρίσω "καύλα", γιατί φαίνεται να είναι έντονο μέσα σου - μιλάς για έρωτα, κάτι που δεν είναι αμελητέο. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει όμως να κάνεις κάποια κίνηση απερίσκεπτη, για την οποία θα μετανιώσεις αργότερα. Πρέπει να μπεις στη θέση του να σκεφτείς αν για όλο αυτό που αισθάνεσαι για εκείνη αξίζει να θυσιάσεις την οικογένειά σου. Και υπό ποιες συνθήκες. Πχ αν εκείνη ήθελε σχέση μαζί σου θα το έκανες ελαφρά τη καρδία, ενώ αν ήθελε μια περιπέτεια, όχι; Οφείλεις να κάνεις μια ενδοσκόπηση και - γιατί όχι; - ίσως και καμια συνεδρία με ειδικό, που ίσως σου πει πολλά περισσότερα για σένα. Ίσως εκπλαγείς συνειδητοποιώντας ότι μπορεί η συνθήκη που περιγράφεις να είναι απλώς μια αφορμή για κάτι βαθύτερο. Καλη τύχη έυχομαι!
Για ερωτα μιλαει η κοπελα εδω ποια καυλα? Να βγειτε για καφε να της το πεις με οποιον τροπο βρισκεις ανετο για σενα...να της πεις και για τους φοβους σου.
τα αισθηματα ...τι σε ενδιαφερουν αν τα εχει η οχι για σενα???μηπως θα την παντρευτεις?να απολαυσεις θελεις..κ αφου βλεπεις οτι κανει κινηση...κανε κ εσυ.θα μπαινει κ ευκολα στο σπιτι ως φιλη....;)
Scroll to top icon