ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2019 | 00:28

Στην αρχη

τον ερωτευεσαι,σε ερωτευεται και αυτος(Τουλαχιστον ετσι πιστευεις),σιγα σιγα δειχνει τον αληθινο του εαυτο,εσυ οντας ερωτευμενη δεν βλεπεις οτι εχεις να κανεις με τοξικο ατομο και νομιζεις οτι ειναι ο πριγκιπας σου.Στην πορεια αφου παρει απο σενα αυτο που θελει,σε πεταει σαν στημενη λεμονοκουπα,βρισκει αλλη και σε φτυνει.Και εσυ σαν χαζη εισαι ακομα ερωτευμενη μαζι του και του στελνεις μηνυματα.Αυτη ειναι η ιστορια μου και ντρεπομαι για μενα ειλικρινα που τον αγαπαω ακομα ενω αυτος με ριχνει ψυχολικα καθε φορα που μιλαμε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι χαζή, ερωτευμένη είσαι γλυκιά μου. Δεν γίνεται να πατήσεις ένα κουμπάκι και να τελειώσουν όλα. Πονεσες, πληγωθηκες, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να συνέλθει.
Ε πέσε για ύπνο και περίμενε να σε φιλήσει άλλος πρίγκηπας.Μην πέφτεις ψυχολικά, όχι και όλη την ψυχή ρε φίλε, πάει πολύ.Πάντως να τα προσέχεις τα τοξικά άτομα, διάβασα ένα άρθρο και όλους τους τοξικούς τους αναγνωρίζω από τότε, με έσωσε!Λοιπόν μία λέξη, neeeext.
Scroll to top icon