ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2019 | 01:38

Εχω αφεθεί?

Είμαστε μαζί 3 χρόνια. Από την αρχή δεν ασχολουμουν με κάποια γυμναστική. Εκανα τερμα εξαντλητικες προπονήσεις στο παρελθόν και πριν από 8 χρόνια τις εκοψα μαχαίρι. Η δουλειά μου ειναι εξαντλητική αν και καθιστικη και οταν γυρίζω σπίτι το μόνο που θελω να κάνω ειναι να παιζω παιχνίδια στο pc. Τα κανονικά μου κιλα ειναι περίπου 10 κιλα κατω απο τα τωρινα μου και είμαι 33ων. Εχω παχύνει δύο χρόνια τωρα μετα απο μια αποτυχημένη προσπάθεια να κοψω το τσιγάρο. Βλέπω ότι με αγαπάει αλλά δεν την ελκυω πλεον σεξουαλικά λόγω κιλών. Φταιω εγώ ή μήπως δεν με αγαπαει πραγματικά; Τι να κανω;
4
 
 
 
 
σχόλια
Ναι, αν σε αγαπάει πραγματικά, φυσικά και σε αγαπάει και με παραπάνω κιλά. Αλλά αυτό δε σημαινει ότι μπορούμε να αφήνουμε τον εαυτό μας επειδή έχουμε δεδομένη την αγάπη και την αποδοχή του άλλου. Ξεκινά να φροντίζεις τον εαυτό σου πρώτα για σένα και μετά και για τη σχέση σου.
Συγγνώμη, για να καταλάβω...Λιώνεις κάτι 4ωρα-5ωρα να παίζεις στο πισί και όταν βαρεθείς, αποφασίζεις να της δώσεις την... εχμμμ... προσοχή σου, όπου την βλέπεις διστακτική γιατί δεν σταυρώσατε λέξη της προκοπής από τη στιγμή που μπήκες σπίτι και νομίζεις ότι φταίνε τα 10 παραπάνω κιλά σου;;;Διάβασε με προσοχή αυτό που σου 'γραψα και έλα να τα ξαναπούμε, ζουμπουρλούδικο.
….είπες προσπάθεια να κόψεις το τσιγάρο…..δεν το έκοψες τελικά????...και πήρες και κιλά….και στην κοπέλα σου δεν αρέσεις…..και είσαι οοολη μέρα καθιστός....και στην δουλειά και στο σπίτι??????????….εεε όχι ρε φίλε…..δεν το βλέπεις και από μόνος σου ότι δεν πάει καλά αν συνεχίσεις έτσι????
Scroll to top icon