ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2019 | 00:50

πόσο δύσκολο

είναι να ζείς, να αγαπάς και να μαθαίνεις. ... πόσο δύσκολο είναι όταν έχεις καταπιεστεί στην ανατροφή σου, δεν έχεις αγαπηθεί όπως θα ήθελες και περιβαλόσουν από εσφαλμένη αντιληψη της πραγματικής παιδείας. Εύχομαι να μπορούμε όλοι μας να καταπολεμήσουμε τα παραπάνω, ώστε όταν γίνουμε και εμείς γονείς να περιβάλλουμε τα παιδιά μας σε πιο ασφαλή και καλλιεργημένα περιβάλλοντα. Είναι δύσκολος ο αγώνας του καθενός.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ σωστά, αλλά υπάρχουν και φορές όπου η ανατροφή δεν παίζει κάποιον ρόλο, καθώς το παιδί ακόμα και σε ωραίο περιβάλλον να έχει μεγαλώσει, μπορεί να πάθει όλα αυτά που γράφεις. Ωστόσο η καλή ανατροφη, η παιδεία, η έλλειψη καταπίεσης και το ήρεμο περιβάλλον, συντελούν στην ομαλή ανάπτυξη του παιδιού.
Ο Μπουσκαλια είναι εξαιρετικός για τις νεαρές ηλικίες, έχουν φως όσα λέει. Αν είναι παραδεχτούμε με κάθε ειλικρίνεια την ματαιοτητα που μας περιβάλλει οφείλουμε αν δεν αυτοκτονησουμε να ζήσουμε σε καμία σπηλιά μόνοι μας, τίμια πράγματα.Όμως δεν σε προετοιμάζει για τους πραγματικούς ανθρώπους... Δεν είναι μόνο όσα κουβαλάμε εμείς. Είναι και τι κουβαλάνε οι άλλοι, πως έχουν μάθει να φέρονται και μέχρι που είναι ικανοί να φτάσουν για τις πιο ανόητες επιθυμίες που αφορούν ξεκάθαρα την τροφή του ανόσιου εγωισμού τους. Ένα άτομο που μεγάλωσε σε προβληματική οικογένεια αλλά δεν θέλει να βλάψει στο μέλλον, κινδυνεύει πιο πολύ από την ενοχική του φύση να γίνει θύμα και να διαλέξει έναν ηγετικό χαρακτήρα που μπορεί να τον ελέγχει. Η μάχη είναι δύσκολη. Αλλά δεν αρκεί μόνο η εσωτερική δουλειά θα σου πω, χρειάζεται να κρίνεις σωστά ποιοι άνθρωποι είναι καλό να μπουν στην ζωή σου. Χρειάζεται να μάθεις τα όρια σου και να απαιτείς σεβασμό, αν δεν τον έχεις, να στέλνεις στον αγύριστο.Αυτά τα λέω γιατί όταν κοίταζα το χρέος μου απέναντι σε άλλους, ξέχασα να κοιτάξω κι απέναντί μου από αφέλεια. Νόμιζα ότι αντέχω επειδή είχα αντέξει πολλά. Υπάρχουν κι άλλοι δρόμοι. Την καλημέρα μου :)
Scroll to top icon