ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2019 | 12:40

Δεν θα περάσω καλά στην ζωή μου, το ξέρω αυτό...

Ανέχομαι αρκετές βλακείες απο τους άνδρες που σχετίζομαι μαζί τους και ενώ κάποιες άλλες θα έφευγαν αμέσως, εγω παραμένω εκεί...Όταν κάνω εγω μια βλακεία, μαντέψτε τι γίνεται; Οοοο ναι, αμέσως ξεκόβουν μαζί μου... Και δεν λέω για πράγματα που δεν συγχωρούνται όπως πχ κέρατο, αλλά ακόμα και μια πρόταση να πω που θα τους ξενερώσει...Και εγω η ηλίθια, ανέχομαι όλες τις εξυπνάδες που μου λένε ή που κάνουν...
7
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή οι πιο πολλοί ελεύθεροι σε αυτή την χώρα είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον θα έλεγα ότι καλό είναι για σένα να βρεις τα δικά σου όρια και να ξέρεις τι σε πειράζει. Τι ανεχεσαι για να μην φύγουν και τι όντως δεν σε πειράζει. Δεν μπορεί να σκέφτεσαι με γνώμονα τους άλλους τα δικά σου θέλω και όρια.Πάμε τώρα στο άλλο, είναι βαρετό ο άλλος να μην βγάζει αχνά όταν τον γλεντάς για να μην σε χάσει. Στις σχέσεις δεν κάνουμε ψυχικά, δεν χαριζομαστε εκεί που μας κάνουνε τα χατίρια αλλά εκεί που περνάμε πραγματικά ομορφα και θέλουμε να μοιραστούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.Κοίτα, κάποια μέρα θα βρεθεί ένας που δεν θα σε αφήνει ακριβώς επειδή είσαι ανεκτική γιατί οι υπόλοιπες αντιδρούσαν και που να βρει άλλο κορόιδο. Αυτό θες; Αν όχι, να μάθεις ποια είναι τα όρια σου και όποιος πάει να στα πατήσει να πάει στον αγύριστο.
Ούτε ένα :"Φτιάξε τα με την φίλη σου"δεν σου πέρασε από το μυαλό;Απλά δεν βγαίνεις ραντεβού και βλέπεις διαφορα. Απλούστατα οι άντρες που έχουν περιεχόμενο /κάποιες κοινωνικές δεξιότητες/τρόπους όταν θέλουν να κάνουν σχέση, βρίσκουν πολύ πιο εύκολα κοπέλες διαθέσιμες για κάτι τέτοιο. Φυσικά αυτά δεν είναι απόλυτα. :)
Βασικά για να σου κάνουν βλακείες ειναι αναμενόμενο να ψάχνουν αφορμή να φύγουν. Δεν φταίει η πρόταση που είπες το είχαν σκοπό να φύγουν από την αρχή γιατί δεν ξέρουν να σέβονται. Μην είσαι τόσο ανεκτική όσοι δεν σέβονται την καλοσύνη την μεταφράζουν καλός ίσον χαζός. Βρες κάποιον ξηγημενο να σε σέβεται να περνας καλά χωρίς να ανέχεσαι τον κάθε εκκολαπτόμενο ψευτομαγκα.
Scroll to top icon