ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.3.2019 | 19:51

Ζήλια μου

Γεια σας λοιπόν θέλω να πω πως δυστυχώς είμαι πολύ πολύ ζηλιάρα σε σημείο άρρωστο δεν ξερω τι να κάνω με αυτό το πρόβλημα πραγματικά όσα και να διαβάζω για το πως να μην ζηλεύω και τρόπους και τέτοια δεν μπορώ να το ξεπεράσω και αυτό ρίχνει ψυχολογικά και εμένα και τον αρραβωνιαστικό μου. Δεν ξέρω αλλά έχω κάποιες αντιλήψεις να το πω κάποια πράγματα που δεν θέλω να γίνονται όπως δεν θέλω ο σύντροφος μου ενώ είναι μαζί μου ούτε να ξενοκοιταει ούτε να ερεθίζεται να το πούμε έτσι για καμιά άλλη.. Τώρα να μου πεις αφού είναι μαζί σου γιατί να αποκτήσει ερωτική επιθυμία για άλλη.. Μα βρε παιδιά τόσα ακούμε τόσες απιστίες γίνονται τόσα πράγματα εδώ που φτάσαμε σμρ άντρες και γυναίκες βλέπουν ένα ξεκολο ποιο πολύ οι άντρες στην τηλεόραση η στο ίντερνετ και ερεθίζονται με το παραμικρό.. Η βλέπω σχόλια Πωπω τι είσαι εσύ και θα άφηνα την γυναίκα μου για σένα τέτοια.. Πως να μην φοβάμαι μετά.. Δεν λέω βέβαια ο άνθρωπος μου δεν μου έχει δώσει τέτοια δικαιώματα ότι ξενοκοιταει αλλά εγώ με αυτά που βλέπω στον κόσμο τρελαίνομαι.. Ίσως είναι και η πρώτη μου σχέση και γιαυτό να ζηλεύω τόσο αλλά εγώ το έχω πάει παραπέρα δλδ ζηλεύω ακόμα και μια ημίγυμνη κοπέλα που θα εμφανιστεί στην τηλεόραση η στο διαδίκτυο καταλαθος.. Δλδ μπορεί να του βγάλω καυγά αν την προσέξει μιλάμε αρρώστια.. Πιστεύω ότι ερεθιστικε ας πούμε.. Και νευριάζω..δεν ξέρω ίσως φταίει που μια φορά είχαμε δει ένα έργο και έδειξε μια ολόγυμνη και νόμιζα ότι ερεθιστικε λίγο.. Από εκεί άρχισαν όλα... Τι να πω νομίζω χρειάζομαι ψυχολόγο αν δεν θέλω να τον χάσω... Αυτάα κραχτε με στα σχόλια ελευθερα εξ άλλου ξέρω ότι φταίω απλά δεν ξέρω πως να αλλάξω χαρακτήρα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι κάτι απλό που μπορείς να το διαχειριστείς μόνη σου θεωρω. Θα σε συμβουλευα να απευθυνθείς σε ψυχολόγο, με τη ψυχανάλυση θα εντοπίσεις την αιτία του προβλήματος και θα το λύσεις. Είναι εφικτό αλλά θέλει την κατάλληλη καθοδήγηση! Είναι πολύ θετικό που αντιλαμβάνεσαι ότι θέλεις να το διορθώσεις, θα το καταφέρεις!
Scroll to top icon