ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.3.2019 | 15:42

Χαζηηη

Μου είπε ότι με θέλει και θα έκανε ακόμα και σχέση μαζί μου αν δεν υπήρχε η αποσταση. Εγώ τον ήθελα πολύ και δεν με ένοιαζε και τόσο αυτό. Τελικά δεν έγινε κάτι. Συνεχίσαμε να μιλάμε κανονικά. Αυτός ακόμα μου έλεγε ότι ενδιαφέρεται. Όταν του ζήτησα να βρεθούμε γιατί θα βρισκόμουν στην πόλη του το απέφυγε λέγοντας ότι και καλά ήταν άσχημα ψυχολόγικα. Μου είπε ότι θα έρθει τα Χριστούγεννα αλλά δούλευε. Εκνευρίζομουν όταν μου έλεγε πόσο ήθελε να με δει. Ήμουν 1 εβδομάδα εκεί και το ήξερε. Μου είπε ότι θα έρθει το Πάσχα. Στην αρχή η ηλίθια χάρηκα και το περίμενα. Αλλά ξέρω ότι δεν πρόκειται να έρθει όπως επίσης δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μεταξύ μας. Δεν μου φταίει σε κάτι αυτός. Με τον εαυτό μου έχω νευριάσει που όντως πίστεψα ότι υπαρχει περίπτωση να γίνει το οτιδήποτε. Περίμενα τόσο καιρό κάτι που δεν θα γίνει ποτέ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Δε χρειάζεται να τα βάζεις με τον εαυτό σου επειδή ερωτεύτηκες και εμπιστεύτηκες το σύντροφό σου. Αυτό είναι το φυσιολογικό. Δεν βγήκε, δεν πειράζει πάμε παρακάτω!
Scroll to top icon