ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2019 | 20:19

Εντελώς μόνη

5 μέρες μέσα στο σπίτι....με τον φίλο μου χωρίσαμε....οι υποτιθέμενοι φίλοι μου...δεν έχουν χρόνο για μένα...τους πήρα έναν έναν τηλέφωνο και κανείς δεν μπορεί ....έχω τόση ανάγκη να πάω για ένα ποτό....οι οικογένεια μου είναι μακριά...με παίρνουν τηλέφωνο και προσποιούμαι ότι περνάω καλά για να μην τους στεναχωρήσω...δεν αντέχω άλλο...!!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Και λίγη εσωστρέφεια δεν βλάπτει. Σε κάτι τέτοια, εμένα μου άρεσε να πηγαίνω σινεμά solo, και να γυρίζω σπίτι περπατώντας και ακούγοντας μουσική. Μιζέρια, αλλά με κουλτούρα.
Πολλοί άνθρωποι έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση με σένα, να είμαστε και να νιώθουμε μόνοι και να πονάμε βαθιά. Ο πόνος όμως είναι δικός μας, είναι μια κατάσταση που είτε μας αρέσει είτε όχι, την περνάμε στην πραγματικότητα μόνοι μας. Ναι είναι σημαντικό να μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον, αλλά όταν μένεις μόνος/η το βράδυ διαπιστώνεις ότι ο πόνος είναι ακόμα εκεί. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. Βγες έξω μια βόλτα έστω και μόνη σου, πήγαινε να δεις μια ταινία, πάρε ένα βιβλίο και πήγαινε να πιεις ένα καφέ και να διαβάσεις. Μην κάθεσαι συνέχεια μέσα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ξανασταθεί στα πόδια του, δώσε χρόνο στον πόνο σου να ξεθυμάνει. Δώσε πολλή αγάπη στον εαυτό σου. Τώρα τη χρειάζεται πιο πολύ.
Scroll to top icon