ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.3.2019 | 02:32

?

Τη βδομαδα που μας περασε με φιλοξενησε στο σπιτι της μια φιλη που μενει σε γειτονικη πολη. Ηταν η πρωτη φορα που γνωριζα την οικογενεια της. Ο αδερφος της απο την πρωτη στιγμη της γνωριμιας μας καταλαβα οτι ειναι απο αυτους τους τυπους που θελουν λιγο το χωρο τους, που δεν πολυμιλανε. Επομενως μαζι του μεσα στο σπιτι ειχα μονο τις τυπικες συζητησεις (γεια, καλημερα, καληνυχτα).Το Σαββατο το βραδυ θα βγαιναμε με τη φιλη μου και αυτη ρωτησε τον αδερφο της αν θελει να ερθει μαζι μας. Εγω απο το λιγο που τον ειχα ψυχολογησει θεωρησα δεδομενο οτι θα βαριεται να βγει μαζι μας. Αυτος ομως παραδοξως δεχτηκε να βγει με την αδερφη του κ εμενα. Ακομα και οταν εμαθε οτι περα απο μας τις 2 θα ειναι κ αλλα 2 κοριτσια στην παρεα(ξαδερφες τους), δεν πτοηθηκε. Η φιλη μου ολο το βραδυ μου ελεγε οτι δεν μπορει να πιστεψει οτι ο αδερφος της βγηκε μαζι μας και οτι σχεδον ποτε δεν το κανει με αλλες φιλες της. Και τις επομενες μερες ενιωθα μεσα στο σπιτι να με κοιταει λιγο εντονα, οταν ειχαμε βλεμματικη επαφη, αλλα ισως και να ηταν ιδεα μου επειδη και μενα να πω την αληθεια μου αρεσε λιγακι :P Βρε παιδια λετε να βγηκε μαζι μας επειδη του αρεσα ή τσαμπα χαιρομαι μονη μου?
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχει χυθεί πολύ μελάνι στο διπλανό δωμάτιο ....... Δεν είναι όμως πολύ άβολο να κάνεις κάτι μαζί του; Μενεις σπίτι τούς σαν φίλη (καλή φίλη για να έχετε τόσα πάρε δώσε) , γνώρισες γονείς επίσης σαν φίλη της κοπέλας...Δε ξερω ρωτάω.
Scroll to top icon