ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2019 | 19:09

Η κολλητή μου με απομακρύνει

Τον τελευταίο μήνα η κολλητή μου με έχει παρατήσει για ένα άλλο κορίτσι και παρόλο που προσπαθώ αν μπω και εγώ στην παρέα τους με κάνουν συνέχεια πέρα καίμε αγνοούν. Μια φορά πηγαίναμε μαζί σχολείο και δεν με είχαν καν κοιτάξει. Σαν να ήμουν αόρατη. Προσπαθώ να κάνω πως όλα είναι καλά ενω δεν είναι και όταν προσπάθησα να μιλησω με την κολλητή μου στο τέλος μου θύμωσε και έλεγε ότι έφταιγα εγώ και την έχω παρατήσει. Δεν μιλάμε πια τόσο πολύ. Κι αυτό πούμε τσακίζει περισσότερο είναι ότι σε γενικό επίπεδο κάνω πραγμαρ για τους άλλους όμως ποτέ δεν ήμουν η επιλογή κάποιου . Πάντα ήμουν πέρα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν έχει επιλέξει να μην κάνει πια παρέα μαζί σου τι μπορείς να κάνεις; Όσο κι αν πιέσεις την κατάσταση, δε θέλει. Καλύτερα για σένα είναι να το αποδεχτείς, και να αναζητήσεις άτομα για παρέα που σε εκτιμούν και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon