ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.4.2019 | 20:02

το άλλο μου μισό που πότε δε ήταν μαζί μου, μα είναι γύρο μου

ο άνθρωπος που όλα τα σύμπαντα συνωμότησαν να μην είναι διπλά μου, βρήκε τρόπο και είναι πάλι κοντά μου με τον τρόπο του. βρήκε τον τρόπο να είναι κοντά μου και ας μην είναι κοντά μου. παράξενο ακούγετε, μα έτσι έχουν τα πράματα. ένας άνθρωπος που είναι 80 τις εκατό ίδιος με μένα σε χαρακτήρα και προβλήματα . η μοίρα δε μας έφερε κοντά, μα βρήκε ένα παραθυράκι και χώθηκε στην ζωή μου διακριτικά ήρεμα . ο θεός τον έστειλε να με προσέχει ??? ο μόνος άνθρωπος που με πάει ,με όλα τα στραβά και τα κουλα του κόσμου πάνω μου που έχω. η ζωή μας απαγόρευσε να είμαστε μαζί όμως οι καταστάσεις, τον φέραν κοντά μου με πλάγιο τρόπο. η αύρα του είναι παντού γύρο μου θαρρείς και νοερά βρίσκετε εδώ τώρα κοντά μου. δε είναι ερωτική εξομολόγηση !!!! είναι διαπίστωση ,που έχω κάνει έστω κι αργά . ίσος και εγώ να αξίζω τελικά ,κάποιος να με νοιάζεται και να με σκέφτεται ανθρωπινά αγνά . δίδυμη ψυχή μου, να σαι πάντα καλά ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙς !!!!!!!!!!!!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Μπα, τα φαντάσματα δεν υπάρχουν. Είναι δημιουργήματα της φαντασίας μας. Εδώ μιλάει για κάποιον που με κάποιο τρόπο υπάρχει στη ζωή της εξομ., δεν φαντάζεται απλώς ότι υπάρχει.
Scroll to top icon