ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2019 | 07:31

Θα τα καταφέρω άραγε?

Σας χαιρετώ όλους. Εδώ και πολύ καιρό βγαίνω με κάποιον και γενικά είπαμε να το πάμε χαλαρά. Εγώ η αλήθεια είναι τον ήθελα από την πρώτη στιγμή,απλά αυτός βγήκε από μακροχρόνιο γάμο και δεν ήθελε δεσμεύσεις. Είπα να το συνεχίσω μήπως και αλλάξει κάτι στο μέλλον. Βγαίνουμε τις βόλτες μας,μαγειρεύουμε σπίτι μου,κοιμόμαστε πολλές φορές μαζί κτλ. Το θέμα όμως είναι ότι είναι πολύ διαχυτικος με τις γυναίκες,γνωστές και φίλες. Όχι ένα απλό γεια ,τους κάνει και άλλα σχόλια για διάφορα μέρη του σώματος,με αποτέλεσμα να ενοχλούμαι. Σε όλους μπροστά λέει ότι είμαι η κοπέλα του και σε μένα λέει προχθές το εξής:δεν είσαι κοπέλα μου,Κλάιν,είσαι η φίλη μου και η κολλητή μου. Νευρίασα που παραλίγο θα έφευγα. Λέει σε όλους πόσο χάρηκε που μπήκα στη ζωή του και ηρέμησε. Πετάει ομως και κάποιες σαχλαμάρες μπροστά στους φίλους του,όπως τι κάνουμε στο κρεβάτι και δείχνω ότι ενοχλουμαι.Εγώ όμως κουράστηκα απ' όλα αυτά και θέλω να σταματήσουμε ... Είμαι όμως πολύ ευαίσθητη και δεν ξέρω κατά πόσο και πότε θα τον ξεπεράσω. Θέλω όμως να σταματήσω να το σκέφτομαι. Η ηλικιακή μας διαφορά είναι 24 χρόνια(μεγαλύτερος αυτός). Τοκαλοκαιριτου είπα ότι θα πάω διακοπές στο χωριό και μου λέει τι θα κάνω χωρίς εσένα? Δεν ξέρω τι να πω...Όσοι έχετε περασεικατι παρόμοιο,πως το αντιμετωπίσατε? Πόσο καιρό σας πήρε να τον/την ξεπεράσετε?
3
 
 
 
 
σχόλια
Βρε κοπέλα μου.. Στο είπε από την αρχή ότι δε θέλει κάτι δεσμευτικό και ουσιαστικά δεν μπορεί να στο προσφέρει. Μετά από μια μακροχρόνια σχέση, μετά από ένα γάμο, χρειάζεται να μείνουμε αρκετό καιρό μόνοι, να ηρεμήσουμε ώστε να είμαστε πάλι διαθέσιμοι. Επίσης δεν προχωράμε σε σχέση με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει στο μέλλον. Δεν είναι δίκαιο για τον εαυτό σου ούτε και για τον ίδιο. Τώρα σχετικά με τις αναφορές στους φίλους του, παρουσία σου, για πολύ προσωπικές στιγμές, μου χτυπάνε τρελά καμπανάκια. Μεγάλη έλλειψη σεβασμού.Άρα, τεράστια διαφορά ηλικίας, δε σε σέβεται, δεν έχετε ίδιες ανάγκες... Σκέψου αν θες να συνεχίσεις να βρίσκεσαι με αυτόν τον άντρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon