ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2019 | 03:10

εξομολογουμαι

οτι δεν μπορω να δω ρομαντικες ταινιες με την κοπελα μου. οχι γιατι δεν μου αρεσουν. αλλα επειδη συγκινουμαι πολυ ευκολα και με περνουν τα ζουμια και ντρεπομαι. αυτα!
4
 
 
 
 
σχόλια
Λοιπόν το θεωρώ πολύ ωραίο που κάποιος βρέθηκε να εξομολογηθεί και κάτι τέτοιο.Ειναι πολύ γλυκό να το λες αυτό και πραγματικά θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και δεν του συναντάς συχνά στους άντρες!
Και μένα μου έχει συμβεί όχι μόνο σε ταινία, αλλά και σε θεατρική παράσταση και πιο σπάνια σε βιβλίο. Έτσι είμαστε. Καιρός να το αποδεχτούμε. Είναι ντροπή η ευαισθησία; Γιατί εγώ θα σου πω πως δεν είναι.
Δε νομίζω να σε κοροϊδέψει η κοπέλα σου.Ελπίζω να είναι καλόψυχη.Προσωπικά όταν έβλεπα ρομαντικές ταινίες με την πρώην μου, μερικές φορές που συγκινούμασταν μαζί, ερχόμασταν πιο κοντά, πολύ κοντά, και μας έπαιρναν και τα άλλα ζουμιά κάποιες φορές, εκτός από τα ζουμιά που τρέχαν από τα μάτια μας.Δοκίμασέ το.
Scroll to top icon