ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2019 | 01:33

Δεν την αντέχω πλέον

Ειμαι φοιτήτρια στην επαρχία και εδω και 3 χρόνια κανω παρεα με άλλες 5 κοπέλες. Στην αρχη ηταν ολα πλ καλα περνούσαμε πλ ομορφα. Ομως η μια κοπελα άρχισε να δημιουργεί προβλήματα και ολο αυτο επειδη εχει πολλα ψυχολογικά λόγω και οικογενειακής κατάστασης και γενικά άρχισε να κατηγορεί τρίτους για τα προβλήματα της, και εμενα. Και μεχρι πριν λιγπυς μηνες ημασταν κολλητες ηταν ενας άνθρωπος που θα τον επαιρνα πρώτο να του πω κατι που μου συνεβη, ομως τωρα μου ειναι ανυπόφορη. Εχει πει και εχει κανει πολλα πραγματα τα οποία και με έφεραν σε δύσκολη θέση και με προσέβαλαν και στην τελική με πάγωσαν απέναντι της. Πραγματικα πλέον με εκνευρίζει και μόνο το όνομα της να ακουσω ποσο μάλλον και να την δω. Και γενικά μου τη σπάει το υφάκι της διότι εχει μεινει μονη με εξαίρεση μια ακόμη κοπελα απο της 6 μας η οποία ειναι η ουρα της. Και ενταξει δεν λεω οκ δεν έχουμε επαφές ομως και εξω οταν βγαινουμε όλες μαζι Απλα δεν περνάμε καλα και οι υπόλοιπες το βλέπουν αυτο και έχουν κουραστεί! Ομως για κάποιο λογο κανεις δεν κανει το βήμα να σπάσουμε αφού παει αλλο εμεις το αφήνουμε λιγο πιο φλου εκείνες ομως οι 2 τραβάνε το σχοινί ξανά. Τέλος πάντων απλώς φοβάμαι μη παρασυρθω κάποια στιγμή και της τα χώσω τοσο άσχημα και βγω Εγω η φταιχτρα και η κακια (γιατι εκτός και όλων των άλλων ανήκει στη γνωστή κατηγορία κλαψο...νιας) (συγνώμη για την έκφραση). Ελπίζω να ξεμπερδεύουμε με ολο αυτο σύντομα!
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλά εγώ ως πιο συναισθηματική δεν θα έλεγα να φύγεις αλλά να τη βοηθήσεις . Είναι καταδικασμένη από το χαρακτήρα της που προφανώς της τον έχτισαν τα βιώματα της, να μείνει μόνη της. Το εύκολο είναι να απομακρυνθεί αλλά εφόσον μπορείς να την βοηθήσεις και εσύ και οι άλλες οι φίλες σου γιατί όχι ; Γιατί δεν της κάνεις μια κουβέντα για αυτά που σε ενοχλούν και να τη συμβουλεύσεις χωρίς να την κρίνεις και χωρίς να την προσβάλλεις ; Μη κρατάς θυμό και κακιά για ένα άτομο το οποίο προφανώς έχει ψυχολογικά τραύματα,γιατί ίσως και να μην θέλει αυτά που κάνει,και να είναι μια άμυνα της .

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon