ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2019 | 16:25

.

Είναι δύσκολα για όσους χαίρονται περισσότερο από άλλους ανθρώπους, μου το λένε συχνά να μαζευτώ και να μην ενθουσιάζομαι τόσο πολύ. Το έχω προσπαθήσει αλλά δεν μπορώ χαίρομαι πολύ και με μικροπράγματα, γελάω εύκολα και χειρότερα από τότε που αρρώστησα βαριά αλλά τα κατάφερα και είμαι καλά τώρα.Θέλω η κολλητή μου να βρει και αυτή έναν άντρα να της αξίζει και να την κάνει ευτυχισμένη. Με δέχεται όπως είμαι με αφήνει να είμαι ο εαυτός μου, να γελάω και να ενθουσιάζομαι. Πέρασα τα 40 δεν υπάρχει ελπίδα να αλλάξω όπως λέει ο άντρας μου όταν θέλει να με πειράξει. Μου φέρνει συνέχεια δωράκια και λουλούδια για να με βλέπει να χοροπηδάω κάθε φορά από τη χαρά μου. Ξέρω ότι είναι χαζό αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα και όταν χαίρομαι πολύ ξεχνάω ότι άλλοι άνθρωποι σκέφτονται αλλιώς και ότι ενοχλούνται από τη συμπεριφορά μου. Έχει συμβεί να με προσβάλλουν στο διαδίκτυο μια φορά που μου είχε συμβεί κάτι καλό και το μοιράστηκα και τώρα ξανά. Δεν είναι κακό να ελπίζει κανείς και να εύχεται το καλύτερο, δεν κάνω κάτι που να ζημιώνει άλλους ανθρώπους. Μόνο καμιά φορά τους εκνευρίζω χωρίς να το θέλω και τους βγαίνει θυμός.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί να αλλάξεις κάτι τόσο δικό σου, κάτι τόσο αθώο και όμορφο; Μπορεί σε κάποιον να φανεί υπερβολικό, δεν πειράζει. Είσαι αυτή που είσαι και είσαι υπέροχη ακριβώς όπως είσαι! Στήριξε το, αυτές οι ιδιαιτερότητες μας κάνουν μοναδικούς, όμορφους!
Νταξ, δεν την πυροβολάμε την γυναίκα, αλλά όταν παίζει σοβαρό θέμα υγείας και το ξεπερνάς, κάποια πράγματα εκ των πραγμάτων τα βλέπεις πιο "ελαφριά". Και μαγκιά σου να μπορείς να γελάς και να έχεις αξιόλογο άνθρωπο δίπλα σου. Αυτά είναι τα σημαντικά, όχι να περιμένουμε την αποδοχή "φίλων" του φβ ή να χαρεί ο οποίος να'ναι με τη χαρά μας.
Βρε μηπως εισαι εσύ που η φιλη σου εχει το μινι μαρκετ κ θελετε να προξενεψετε τον καινουριο πελάτη στην αλλη σας τη φιλη? Τεσπα. Εμενα μ αρεσουν οι ανθρωποι που ενθουσιάζονται, δε βρισκω κανενα κακο σ αυτο. Ισα ισα αυτο δειχνει άνθρωπο με διαθεση παιδιού (με την καλη εννοια). Αρκει να μην απογοητεύεσαι οικτρά καθε φορα που δεν πάνε τα πραγματα οπως περίμενες. Φιλια!
Scroll to top icon