ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.4.2019 | 00:50

Σας έχει τύχει;

Βγαίνουμε εδώ και καιρό με τον Ν. Είχαμε έντονη χημεία εξαρχής το θέμα είναι ότι είναι τα ωράρια του τέτοια που δεν προλαβαίνουμε να βρεθούμε μέσα στη μέρα! Δουλευει σε τράπεζα υπερωρίες και πάνω απο δέκα ώρες.μου ζήτησε κατανόηση.απο κοντά είναι τρυφερός και μου δείχνει ενδιαφέρον. Μου βγάζει πάθος και ότι με θέλει πολύ.ομως τι να κάνω που δουλεύει τόσες ώρες και δεν έχουμε χρόνο να βρεθούμε; Υπάρχει περίπτωση να έχει άλλη κοπέλα και να μην το ξέρω; Αν και η αλήθεια είναι στα μηνύματα του είναι τόσο όσο..από κοντά με κάνει να αισθάνομαι πανέμορφα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχω να παρατηρήσω τα εξής, βάσει των 10 γραμμών που έγραψες:1. Η δουλειά του είναι Δευτέρα με Παρασκευή. Τα Σ/Κ βρίσκεστε; Αν ναι, βγαίνετε έξω ή κάθεστε σε κάποιο σπίτι; Αν ναι στο δεύτερο, βρίσκεστε και στων δυο ή μόνο στο δικό σου;2. Δε γίνεται να κάθεται καθημερινά υπερωρίες καθώς οι περισσότεροι κάνουν ηλεκτρονικές συναλλαγές πια. Άντε, κάποιες μέρες που έχει φόρτο εργασίας λόγω φορολογικών πληρωμών να το δικαιολογήσουμε και ξανά άντε, στην αλλαγή του μήνα λόγω πληρωμών συντάξεων.Για το αν έχει άλλη, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ναι, υπάρχουν πιθανότητες. Ίσες πιθανότητες υπάρχουν βέβαια, και στο να μην έχει. Α! Και η ύπαρξη χημείας, ποσώς είναι δείκτης για το αν ο άλλος ενδιαφέρεται και είναι έντιμος απέναντί σου.Εγώ θα έλεγα να είσαι επιφυλακτική μαζί του και να μην αφήνεις να περνούν πράγματα στο ντούκου. Ό,τι σε ενοχλεί, το συζητάς μαζί του.
δουλευει ο αλλος.....γιατι δουλευει κ δεν μου δινει προσοχη στα μηνυματα ενω απο κοντα ειναι περιποιητικος κ τρυφερος?δεν δουλευει??...ειναι αχαιρευτος δεν θελω αλλο σεξ με εχει πνιξει με την προσοχη που μου δινει.βγαλε ακρη τωρα με γυναικα!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon