ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2019 | 18:58

Την αλήθεια!

Σας παρακαλώ να είστε ειλικρινεις απέναντι μου.Έχω περάσει δύο φορές κατάθλιψη και εσωτερικά είμαι ράκος. Με ενδιαφέρει ένας συνάδελφος ο οποίος ειναι περίπου 15 χρόνια μεγαλύτερος. Αν και δεν φαίνεται τπσατόσα εντοναέντονα η διαφορά. Βλέπω ότι με παρατηρεί γενικά αλλά δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Όταν τυχαίνει να βρεθούμε σΤον ίδιο χώρο υπάρχουν φορές που τον βλέπω να νιώθει καπως άβολα και να μαζεύεται όταν με βλέπει ενώ γενικά έχουμε ανταλλαξει λίγα λόγια. Είναι κοντά 45χρονων. Αυτή η ενδειξη ότι μαζεύεται δείχνει ότι δεν θέλει??
1
 
 
 
 
σχόλια
Δε χρειάζεται να αναλώνεσαι σε τέτοιες λεπτομέρειες. Εσύ μπορείς να του δείξεις το ενδιαφέρον σου κι από κει και πέρα αν ενδιαφέρεται και ο ίδιος θα σε προσεγγίσει ερωτικά. Είναι απλά τα πράγματα. Αυτό που θέλω να προσθέσω όμως είναι, το κατά πόσο έτοιμη είσαι ψυχολογικά να συνδεθείς με έναν άνθρωπο όσο έχεις κατάθλιψη. Όσο είσαι ράκος. Μήπως να αφιερώσεις την ενέργεια σου στον εαυτό σου και στη θεραπεία σου; Φιλικά!
Scroll to top icon