ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2019 | 13:46

Μιζεροι

Βαρεθηκα πια .ολοι οι κλαψιαρηδες πανε μπροστα.κλαψα κλαψα μονο αυτους βοηθανε και συ που μπορει να χεις πολυ χειροτερο προβλημα απ αυτους επειδη εισαι αξιοπρεπεις περνεις τα 3 σου.επειδη δε κλαιγομαστε νομιζουν οι αλλοι οτι ειναι ολα τελεια .ενω στους κλαψες ολοι τρεχουν να βοηθησουν .τους βαρεθηκα τους κουτοπονηρους που τα θελουν ολα δικα τους.τους σιχαθηκα πια
4
 
 
 
 
σχόλια
Πάνε οι κλαψιαρηδες μπροσταΚι εγώ παίρνω τα τρία (3)Ακαρδε κι αδικε ντουνιά Κι άτιμη κοινωνία.(συγνώμη, δεν κρατήθηκα, βγήκε μόνο του.) Εξ κουράγιο, έχεις ένα δίκιο τιναλεμετωρα, αλλά μαζεψου λίγο κι εσύ. Τα γράφεις πιο μίζερα κι απ' τα μίζερα.
Μην κοροϊδεύεις και τους λες κλαψιαριδες. Όντως κάποιοι άνθρωποι δεν νιώθουν καλά και το εκφράζουν, η είναι αδύναμοι απέναντι στις δυσκολίες. Εσύ είσαι φαίνεται πιο δυνατος/ή και ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Αν σου λείπει η στήριξη μπορείς με κάποιο τρόπο να το εκφράσεις, δεν μπορούν οι άλλοι να μαντέψουν τις ανάγκες σου.
Ολοσωστα. Αν δεν μπορεί τους κλαψες και τους μίζερους γιατί ασχολείται μαζί τους στο κάτω κάτω, αντί να τους αποφεύγει; Και να κοιτάξει να κάνει ότι καλύτερο για τον ίδιο/α; Κουτσομπολιό, κακοήθειες και άνευ ουσίας γενικεύσεις.
Scroll to top icon