ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2019 | 17:01

τριχοφυΐα

Δεν είμαι από τις πολύ μελαχρινές κοπέλες αλλά δεν είμαι και από τις ξανθιές. Ανήκω στις τυπικές καστανές με την λευκή επιδερμίδα, δεν έχω ακριβώς παράπονο για την τριχοφυΐα μου, ούτε αισθάνομαι άσχημα ( μόνο σε κάποια σημεία που έχω λίγο πιο σκούρο χνούδι ) όμως αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αυτό που θέλω εγώ να πω σήμερα είναι για το ξύρισμα/την αποτρίχωση στην ευαίσθητη περιοχή. Εγώ δεν θυμάμαι κάποιος ποτέ να μου επιβάλλει να ξυρίζομαι εκεί για να πω την αλήθεια, σαν κορίτσι στην εφηβεία μου τότε πειραματιζόμουν, συζητούσα και είχα αρχίσει να το κάνω μόνη μου επειδή πίστευα ότι έτσι κάνουν όλα τα κορίτσια. Σαν διαδικασία ποτέ δεν μου άρεσε ήταν χρονοβόρα, τσούξιμο, κάποιο μικρό κόψιμο ίσως που και που, μετά το δέρμα μου πάθαινε και ένα μικρό σοκ και μην τα πολυλογώ αποφάσισα μετά από 2 χρόνια να το σταματήσω. Στα 18 μου, η απόφαση αυτή ήταν εύκολη μεν για εμένα όμως στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκεφτόμουν ότι "κι αν γνωρίσω κάποιον που μπορεί να μην του αρέσει", "κι αν δεν νιώθω άνετα;" το πείραμα μετά από λίγο καιρό έγινε και γνώρισα κάποιον! Και ξέρετε τι έγινε; Αισθανόμουν πιο ερωτική από ποτέ, μου άρεσε το σώμα μου γυμνό, ένιωθα πιο άνετα από κάθε άλλη φορά με το κορμί μου, και ένιωσα ότι εφόσον εγώ έκανα "δώρο" στον εαυτό μου και με έβγαλα από τη διαδικασία να περνάει ξυραφάκι για να έρθει σε επαφή με κάποιον πιο ελεύθερη από ποτέ! Προσοχή - θέλω να τονίσω το εξής είτε είμαστε αγόρια είτε κορίτσια περιποιούμαστε καθημερινά την υγιεινή της περιοχής αυτής καθώς είναι πολύ ευαίσθητη ΌΜΩΣ πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας ότι το να αφήνουμε την τριχοφυΐα της περιοχής σημαίνει ότι βαριόμαστε, πως είμαστε βρώμικοι/ες, πως δεν μας προσέχουμε και όλα αυτά τα ταμπού. Ο λόγος που τα έγραψα όλα αυτά είναι επειδή έχω βρεθεί σε παρέες νέων κοριτσιών και έχω ακούσει τη άποψη έχουν για το τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν. Θέλω πραγματικά αν έστω και ένα κορίτσι/ αγόρι έχει σκεφτεί κατά την αποτρίχωση πως πονάει, πως δεν του αρέσει τόσο σαν διαδικασία, πως δεν τον ικανοποιεί τόσο το αποτέλεσμα τελικά, να σκεφτεί πως μπορεί ακόμη να περιποιηθεί τον εαυτό του και αφήνοντας ελεύθερη την περιοχή αυτή ! Όπως και κάθε άλλη περιοχή στο σώμα του! Είναι επιλογή του! Όλοι ξέρουμε τα πρότυπα που υπάρχουν σήμερα και τι έχουν δημιουργήσει σε έναν βαθμό. Ας έρθουμε πάλι σε επαφή με τους εαυτούς μας και ας επιλέξουμε το τι θέλουμε να κάνουμε με καθαρό μυαλό! Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση!
3
 
 
 
 
σχόλια
Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με τα ξυραφάκια και σταμάτησα να ξυρίζομαι κι εγώ. ένιωσα πολύ πιο θηλυκή πλας ότι με όσους είχα πάει δεν τους ειχε πείραξει αλλα ούτε παραπονέθηκαν γι αυτό. Ο δικός μου το προτιμάει έτσι, το βρίσκει πιο σέξυ όπως κι εγώ. Βέβαια σημαντικό να σημειωθεί ότι κατά τη δική μου προτίμηση το μπικίνι είναι πάντα στην πένα. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αν εσύ νιώθεις καλά με αυτό και το υποστηρίζεις ο άλλος δε θα ασχοληθεί.
Scroll to top icon