ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2019 | 21:22

Πως να συμπεριφερθω;

Πριν λιγο καιρο γνωρισα ενα παιδι και καναμε σχεση... Μπορω να πω οτι εχει σχεδον ολα τα χαρακτηριστικα απο αυτα που θελει μια γυναικα να εχει ο συντροφος της.. Μου δειχνει το ενδιαφερον του καθημερινα, στο ερωτικο κομματι τα βρισκουμε, ειναι ηρεμος, γλυκος, καλος και θελει καποια στιγμη μελλοντικα να κανει δικη του οικογενεια! Ειναι 35 χρονων και εγω 31 οποτε θεωρω πως ειναι σημαντικο ενα ζευγαρι ειδικα σε αυτες τις ηλικιες, να εχει κοινα θελω!Το μονο προβλημα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες εχω να κανω με ενα μικρο παιδι κ οχι με εναν ωριμο αντρα.. Ολο κανει πλακα κ δεν μιλαει σχεδον ποτε σοβαρα. Πιστευω οτι το κομματι της επικοινωνιας ειναι κ αυτο πολυ σημαντικο για να συνεχισει να υπαρχει μια σχεση. Θελω ο ανθρωπος που θα ειμαι μαζι να εμπνεει μια σοβαροτητα! Στην αρχη γελουσα αλλα πλεον το κανει συνεχεια κ εχω κουραστει... Του λεω καμια φορα να σοβαρευτει και να μιλησουμε σοβαρα και συνεχιζει να κανει πλακα.. Ειλικρινα δεν ξερω πως να φερθω! Δεν θελω να τον φερω σε δυσκολη θεση... Νιωθω πραγματα και μ'αρεσει πολυ αλλα χαλιεμαι πολυ με αυτο το κομματι της συμπεριφορας του!
2
 
 
 
 
σχόλια
Δε θέλουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο απο ένα σύντροφο. Το να θέλει παιδί για κάποιον σημαίνει κελεπούρι, για άλλον είναι λόγος χωρισμού. Εσένα σε καλύπτει? Ακούγεται σα να σκέφτεσαι οτι έχιε το πακέτο. Αν μπορείτε να συνεννοηθήτε και να δεις πώς είναι οκ, αν κάτι σαου πάει πολυ΄στραβά και μένεις επειδή είναι κελεπούρι κατά τα άλλα, μπορεί έτσι να μη γνωρίσεις το επόμενο κελεπούρι. (εκτός αν τα θετικά επισκιάζουν τα αρνητικά και είσια οκ εμ αυτό επειδή μπορείτε να συνυπάρξετε).
Scroll to top icon