ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2019 | 22:25

Νιώθω χάλια...

Γεια σας παιδιά! Απλά ήθελα κάπου να τα πω γιατί νιώθω μόνη.. είμαι σε μία πολύ δύσκολη και αγχώδης φάση της ζωής μου λόγω σπουδών. Κανονικά θα έπρεπε να είναι το μεγαλύτερο μου πρόβλημα. Αλλά πριν από λίγο καιρό ανακάλυψα - δεν μου το είπε- ότι η μαμά μου περνει αντικαταθλιπτικά. Νομίζω πιο πολύ εξαιτίας άγχους παρά κατάθλιψης..ή αυτό θέλω να πιστεύω. Δεν της είπα ότι το ξέρω γιατί ξέρω ότι δεν θέλει να το μάθω, απλά προσπαθώ να την στηρίζω περισσότερο και να της δείχνω πόσο την αγαπάω.. επιπλέον η αδερφή μου που είμαστε πολύ κοντά, είναι ψυχολογικά πολύ άσχημα. Πηγαίνει σε ψυχολόγο και μάλλον έχει κατάθλιψη. Πώς να είμαι καλά με όλα αυτά? Πώς να ασχοληθώ με τα δικά μου "προβλήματα" όταν η οικογένεια μου είναι σε τόσο δύσκολη περίοδο? Μοιάζουν ανόητα. Δεν έχω κανέναν να μιλήσω. Αυτή τη στιγμή νιώθω ράκος, το στομάχι μου γυρίζει και προσπαθώ να μην δείξω κάτι γιατί δεν γίνεται να είμαι κι εγώ έτσι. Και μέσα σε όλα αυτά είναι και το διάβασμα και ολος ο φόρτος εργασίας που δεν γίνεται να τα παρατήσω. Και με τόσο κακή ψυχολογία πρέπει να τα αφήσω πίσω μου και να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου..Υ.Γ μπορεί να ακούγεται μελοδραματικό.. όχι δε πιστεύω ότι είμαι η μοναδική με δυσκολίες..
1
 
 
 
 
σχόλια
Δεν εισαι μελοδραματικη. Αντιμετωπιζεις τα δικα σου προβληματα και 2 κοντινοι σου ανθρωποι ειναι ασχημα ψυχολογικα. Να εισαι εκει για αυτες και αν δεν εχεις καποιον να μοιραστεις οτι νιωθεις τουλαχιστον να τα γραφεις εδω,μην τα κρατας μεσα σου . Αν δεις οτι το φορτιο ειναι αβασταχτο ζητα να επισκεφτεις και εσυ ρναν ψυχολογο. Δεν εισαι μονη σου.
Scroll to top icon