ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.5.2019 | 23:27

Μηνύματα στον πρωην

Ειμαι με τον φιλο μου σχεδον 5 χρονια, συγκατοικουμε τα τελευταια 3 και του χρονου λεμε να την βαλουμε την κουλουρα! Ειμαστε σαν ολες τις σχέσεις, με τα πανω και τα κατω της αλλα γενικα τα βρίσκουμε πολυ. Πριν απο εκεινον ήμουν για 2μιση χρονια με καποιον 10 χρονια μεγαλυτερο (ηταν η πρωτη μου ολοκληρωμενη σχεση) σε μια απολυτα τρικυμιωδη σχεση... Ειχε πολλους τσακωμους, εντασεις, κλαματα αλλα και πολυ παθος. Εκεινος περσυ παντρευτηκε . Λογω της ιδιας δουλειας (ειμαστε και οι 2 δασκαλοι) πολυσυχνα επικοινωνουμε στα πλαισια της δουλειάς, χωρις κατι το πονηρο. Ομως και χωρις να το επιδιώκω αντιλαμβανομαι πως θελω να του στελνω μηνυματα για ασχετους λογους. Τον σκέφτομαι συχνα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να τον ξαναβαλω στη ζωη μου οχι μονο γιατι πλέον ειμαστε και οι 2 αλλου, αλλα και γιατι αυτος ο ανθρωπος συνειδητα δεν κανει για μενα. Αγαπω πολυ τον ανθρωπο που ειμαι τωρα μαζι του αλλα πολλες φορες το μυαλο μου παει στον αλλο. Τι ειναι αυτο που με ωθει να του στειλω μηυμα και να χαζοκουβεντιασουμε για ασχετα θεματα;; το εχει παθει κανεις;;; Μαργαριτα.
6
 
 
 
 
σχόλια
Η λανθάνουσα εξιδανίκευση φταίει, χρυσή μου. Συνήθως δεν μας λείπουν αυτοί καθ' αυτοί οι πρώην μας, αλλά ο τρόπος που μας έκαναν να νιώθουμε. Στις καλές στιγμές.Κόψε τα δήθεν επαγγελματικά χαριεντίσματα με τον πρώην, ενίσχυσε τον αυτοέλεγχό σου, επικεντρώσου στα της καθημερινότητας με τον σύντροφό σου και όλα θα πάνε καλά.
Λοιπον τωρα. Ασε τα "τι ειναι αυτο που με ωθεί" και τα "το εχει παθει κανεις αλλος? " και απλα σταματα να κάνεις σα μωρο. Ειναι αλλου, εισαι αλλού. Και αλλου να μην ησασταν, λες απο μονη σου οτι οτι αυτος ο τύπος δεν ειναι για σενα. Σταματα να κανεις σαν τη χήρα στο κρεβατι (αν αναρωτιέσαι πώς κανει η χήρα στο κρεβατι σε ενημερώνω οτι ειναι συνεχεια "οχι" και "δε θελω" και "αχ,πως το κανουν?" έχοντας ηδη ανοιξει τα ποδια!) και προσγειώσου. Ετοιμάζεσαι και για γαμο αν δεν κανω λαθος! Σορυ για το χύμα ετσι!?
Scroll to top icon