ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2019 | 13:20

Να στειλω μηνυμα για την γιορτη;

Πριν τα Χριστουγεννα ειχα βγει με μια κοπελα που μου αρεσε πολυ. Της ειπα να ξαναβγουμε. Μου ειπε οτι δεν ενδιαφερεται. Της ειπα να κανουμε απλα παρεα. Δεχτηκε να βγουμε δευτερη φορα, αλλα στο τελος μου ξαναειπε οτι δεν θελει κατι παραπανω και να τελειωσει το θεμα εδω. Της εστειλε μηνυμα να ξαναβγουμε και δεν μου απαντησε παλι. Μετα απο λιγες μερες ηταν η πρωτοχρονια και της εστειλα μηνυμα για καλη χρονια. Μου απαντησε και εκεινη καλη χρονια. Το Πασχα, της εστειλα μηνυμα για χρονια πολλα και τι κανει. Δεν απαντησε. Αυριο ειναι η γιορτη της. Να της στειλω μηνυμα; Με μπερδευει η συμπεριφορα της. Μια ετσι, μια αλλιως ειναι. Ευχες ειναι, δεν το βρισκω κακο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Πώς σε μπερδεύει η συμπεριφορά της; Στο είπε ξεκάθαρα, δύο φορές, ότι δεν ενδιαφέρεται. Της στέλνεις ευχές και από ευγένεια απαντάει. Από ευγένεια όμως, τίποτα άλλο. Εάν κάποιος δεν ενδιαφέρεται από την πρώτη, από τη δεύτερη φορά, δε θα ενδιαφερθεί τη δέκατη. Να μη στείλεις. Να προχωρήσεις.
Scroll to top icon