ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.5.2019 | 19:26

Τον χειμώνα γάμο, το καλοκαίρι χρόνο για σκέψη

Με αφορμή κάποιες εξομολογήσεις που διάβασα ταυτίστηκα και θέλω να μοιραστώ την δική μου εμπειρία.Είχα μια σχέση για τρία χρόνια από απόσταση. Στην αρχή ήμασταν πολύ καλά, παρόλο που βρισκόμασταν σπάνια.Από τον δεύτερο χρόνο, παρόλο που βρισκόμασταν όλο και πιο συχνά, μου άρχισε τις δικαιολογίες.Τον χειμώνα ήταν ρομαντικούλα γεμάτη αγάπη και μου μίλαγε για το μέλλον, για να συζήσουμε για να κάνουμε παιδιά. Το καλοκαίρι ήθελε τον χρόνο της να σκεφτεί.Στον τρίτο χρόνο της είπα πως βρήκα μια ευκαιρία για δουλειά στην περιοχή της με καλές αποδοχές. Θυμάμαι ήταν καλοκαίρι όταν της το ανακοίνωσα. Μου άρχισε τις δικαιολογίες πως δεν ξέρει, πως θέλει να το σκεφτεί πριν κάνουμε το βήμα και άλλα.Με τα πολλά άρχισα να ψάχνω όλα της τα social media για να βρω μοτίβα.Ανακάλυψα πολλές επαφές με τρία συγκεκριμένα πρόσωπα. Μίλησα και στους τρεις και μου απάντησαν οι δύο.Για να μην γίνομαι κουραστικός ο ένας ήταν πρώην της που πήγαινε στο χωριό της τα καλοκαίρια και καλοπερνούσαν (δεν του είχε πει ότι τα είχε μαζί μου) και ο άλλος ήταν μόνιμος κάτοικος εκεί και την είχε για τις ορέξεις του (επίσης δεν γνώριζε για εμένα).Το νου σας στους έρωτες ανά εποχή. Αν το καλοκαίρι η κοπέλα ή το αγόρι σας θέλει να σκεφτεί, ξεκινήστε από τώρα να στέλνετε βιογραφικά για τάρανδοι του Άγιου Βασίλη.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν είναι δυνατόν!!!Τραγικό!!!Άλλες και άλλοι πασχίζουμε για έναν σωστό άνθρωπο και άλλοι που τον έχουν και πασχίζει για να είναι καλά και οι δύο δεν το σέβονται!Ότι και να πω πια είναι λίγο!Έχω χάσει πάσα ιδέα με τους ανθρώπους πια!Να είσαι καλά σε ότι και αν κάνεις απο εδώ και πέρα! Καλή τύχη σε όλα σου!
Scroll to top icon