ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2019 | 15:33

Αναρωτιέμαι

Ποσο ανόητοι είναι όλοι αυτοί που πήγαινουν με δεσμευμενους/ες και περιμένουν να χωρίσουν για να είναι μαζί. Δεν αναρωτιέμαι επειδη περιμένουν να χωρίσουν αναρωτιέμαι για το μέγεθος της χαζομάρας τους που πιστεύουν ότι αν είναι μαζί τους θα είναι πιστοί. Δηλαδή γνωρίζεις έναν άνθρωπο που λέει ψέμματα κερατώνει και κοροϊδεύει στα μούτρα τον σύντροφο του την δεδομένη στιγμή και γουστάρεις αυτόν τον άνθρωπο εσυ να τον έχεις πλάι σου. Χαχα.. Φιονα μοναδική μου αγάπη..
6
 
 
 
 
σχόλια
Ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί. Δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι αυτοί, έχουν τις δικές τους αδυναμίες, τα δικά τους προβλήματα και με αυτά πορεύονται. Όπως εσύ, όπως εγώ, όπως όλοι μας.
Ένσταση. Η Φιονα δεν ήξερε ότι ο Μάνθος είχε κι άλλες. Είναι άλλη κατηγορία αυτή που λες. Γενικότερα τα έχεις μπερδεμένα και υπεραπλουστευμενα ταυτόχρονα. Μπράβο σου. Πώς το 'κανες;
Καταλαβαίνω αυτό που λες και έτσι είναι... γιατί το τρίτο πρόσωπο συνεχίζει να πιστεύει και να επενδύει; Αν όμως το τρίτο πρόσωπο ερωτεύτηκε τον δεσμευμένο (όντας μονογαμικό;) Χρειάζεται κουράγιο και χρόνο για να μην αρχίσει ή συνεχίσει τη σχέση.
Είναι ίδιες οι πιθανότητες να σε απατήσει ένας άνθρωπος που άφησε τη σχέση του για εσένα και ένας που τον γνώρισες ελεύθερο. Δεν επικροτω αυτή τη σχέση που περιγράφεις αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Υπάρχουν άτομα που στο δεύτερο πρόσωπο βρήκαν αυτό που έψαχναν και έμειναν εκεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon